Newsroom

Newsroom

Σκυλίτσα έσωσε την ιδιοκτήτριά της όταν δέχτηκε επίθεση από λιοντάρι του βουνού

«Ο σκύλος μου είναι η ηρωΐδα μου και της χρωστάω τη ζωή μου» - «Πάλεψαν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά την άκουσα να κλαίει».

priscilla du preez 6bZQonml5do unsplash

Σακραμέντο των ΗΠΑ: Τη σχεδόν μοιραία επίθεση από ένα λιοντάρι του βουνού, απέτρεψε μια σκυλίτσα – ήρωας που έσωσε τη ζωή της ιδιοκτήτριάς της.

Η Έρικ Γουίλσον ζει σε μια επαρχία κοντά στο Σακραμέντο των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της βόλτας της σε ένα ποτάμι κοντά στο σπίτι της, ξαφνικά της επιτέθηκε ένα λιοντάρι του βουνού.

Αμέσως φώναξε την «Εύα», έναν βελγικό ποιμενικό και στο άκουσμά της, εκείνη έτρεξε κοντά της. Το λιοντάρι του βουνού, σύμφωνα με τον independent, τραυμάτισε τη γυναίκα στον αριστερό της ώμο, ωστόσο η άμεση επέμβαση της σκυλίτσας, απέτρεψε τα χειρότερα.

Είναι γνωστό για τα λιοντάρια του βουνού ότι τα αιχμηρά τους νύχια και τα δυνατά δαγκώματά τους μπορούν να σκοτώσουν ζώα και ανθρώπους. Ωστόσο, ο σκύλος της πολέμησε σκληρά και υπέστη σοβαρά τραύματα προσπαθώντας να την προστατεύσει, όπως είπε συγκινημένη η Έρικ Γουίλσον.

«Πάλεψαν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά την άκουσα να κλαίει», έγραψε σε λογαριασμό που δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την Εύα, η οποία εξακολουθεί να παλεύει με σοβαρούς τραυματισμούς.

Το άγριο θηλαστικό είχε δαγκώσει το κεφάλι του σκύλου και δεν το άφηνε, ακόμη και όταν η Γουίλσον επιτέθηκε στο ζώο με πέτρες, ξύλα και γροθιές. Τράπηκε σε φυγή, όταν μια περαστική αντιλήφθηκε το περιστατικό και χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά την επίθεση ήταν να μεταφέρουν τη σκυλίτσα στον κτηνίατρο, όπου και συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της με σοβαρά τραύματα.

«Ο σκύλος μου είναι η ηρωΐδα μου και της χρωστάω τη ζωή μου», δήλωσε η Έρικ Γουίλσον.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…