Newsroom

Newsroom

Σκουρλέτης: Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά τις αποκαλύψεις του Λάκη Λαζόπουλου και…

skourletis

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά τις αποκαλύψεις του Λάκη Λαζόπουλου και του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του τελευταίου.

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη, οι αποκαλύψεις αυτές «προσδίδουν μια δραματική τροπή σε αυτή την υπόθεσητων πιέσεων, που τελικώς δεν είναι απλώς γενικά πιέσεις, είναι απόπειρα χρηματισμού βουλευτών έτσι ώστε να επηρεαστούν κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ο ίδιος σημείωσε με νόημα πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλά για απόπειρες χρηματισμού βουλευτών είχε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας, όμως «σήμερα αποκαλύπτεται, απ ‘ ό,τι φαίνεται, με έναν αρκετά σαφή τρόπο και με στοιχεία απ’ ό,τι ακούμε, ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία».

Όπως άλλωστε παρατήρησε, η αποκάλυψη δε γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, αλλά σε μια στιγμή που έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία και πάμε για τη δεύτερη.

«Άρα επιβάλλεται νομίζω η Εισαγγελία κατ ‘ αρχήν να ενημερώσει τουλάχιστον τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Είναι κάτι το οποίο επηρεάζει αντικειμενικά τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας που είναι σε εξέλιξη. Αναμένουμε σήμερα και όχι αύριο εκ μέρους της κυβέρνησης πειστικές απαντήσεις, ειδάλλως θα είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη», υπογράμμισε.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…