Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία

Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο «Βήμα της Κυριακής» σχολιάζει ο Πάνος Σκουρλέτης. «Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά αναδεικνύεται η…

panos skourletis 2

Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο «Βήμα της Κυριακής» σχολιάζει ο Πάνος Σκουρλέτης. «Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά αναδεικνύεται η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή κριτική στα λεγόμενα του κ. Σαμαρά και τονίζει:«οπως αγνόησε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησής του μετά τις εκλογές του 2012, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έτσι και τώρα συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του»

Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία, σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης.

«Θεωρεί πως μπορεί να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, γι’ αυτό και επιδιώκει με κάθε τρόπο να συγκροτήσει μια πλαστή προεδρική πλειοψηφία», συμπληρώνει το στέλεχος της Κουμουνδούρου.

«Ο κ. Σαμαράς είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει συστάσεις περί σεβασμού των κανόνων της δημοκρατίας γιατί επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα. Τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε ‘ως λύτρωση για την κοινωνία», τονίζει ο κ. Σκουρλέτης.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…