Σκουρλέτης για υποκλοπές: Χάνει την ψυχραιμία της και αυτοενοχοποιείται η κ.Βούλτεψη

Εμμένει στη σοβαρή του καταγγελία ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με την οποία θέτει ζήτημα ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών…

panos skourletis

Εμμένει στη σοβαρή του καταγγελία ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με την οποία θέτει ζήτημα ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών και της διαφύλαξης του απορρήτου.

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, χθες, έκανε λόγο για υποψίες ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό του.

«Στο τέλος της ομιλίας μου, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανα συγκεκριμένη αναφορά ότι το τελευταίο διάστημα και την περίοδο των ευρωεκλογών είχα τεραστία δυσκολία επικοινωνίας… Έπεφτε η γραμμή σε συγκεκριμένες περιοχές και στα δύο τηλέφωνά μου, στα γραφεία μας και το σπίτι μου, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δημοσιογράφους» επισήμανε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του «ΣΚΑΙ».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Σήμα υπάρχει, δεν πέφτει η γραμμή, παύω να ακούω τον συνομιλητή μου. Είναι ενδείξεις συνακρόασης αυτές. Θέλω αξιόπιστες απαντήσεις για το τι γίνεται στο θέμα των παρακολουθήσεων… Υπάρχει αδυναμία από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί και υπό ποιες συνθήκες τις συσκευές παρακολούθησης, τα λεγόμενα “βαλιτσάκια”».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σ. Βούλτεψη, για το συγκεκριμένο θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Χάνει την ψυχραιμία της και αυτοενοχοποιείται». «Δεν είπα ότι με κάλυψη της κυβέρνησης γίνονται παρακολουθήσεις, ανέφερα ένα γεγονός» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Απαντώντας σε πρόσκληση να τον ενημερώσει για το θέμα, που του απεύθυνε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «Έκανα δημόσια αναφορά, πολύ ευχαρίστως να την επιβεβαιώσω και στον κ. Κικίλια».

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα εφημερίδων σύμφωνα με τα οποία, όπως τόνισε, από τη Φρανκφούρτη μπορούν να παρακολουθούνται όλες οι συνδιαλέξεις που γίνονται στην Ευρώπη και την Ελλάδα.  Κατηγόρησε την κυβέρνηση γιατί δεν ζήτησε εξηγήσεις από την γερμανική ηγεσία, ενώ αναφέρθηκε και σε πληροφορίες που θέλουν να γίνονται διαγωνισμοί για να υπάρξουν ειδικοί κλωβοί που, σύμφωνα με όσα είπε, θα  απομονώνουν μια λέξη και θα την καταγράφουν.

«Αυτό θα είναι και αντικείμενο ερώτησης που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη βδομάδα.. Ποια θα είναι η χρήση των συγκεκριμένων κλωβών» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…