Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι έχει στοχοποιηθεί από «φιλικά βέλη» και επισημαίνει ότι κανείς άλλος δεν έχει στοχοποιηθεί τόσο έντονα και με τέτοιο τρόπο όσο ο ίδιος στο κόμμα.
Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ακόμη: «Το θέμα δεν είναι μόνο προσωπικό, αλλά νομίζω πως απέναντι σε τέτοιες πρακτικές πρέπει να αντιτάξουμε τον ανοικτό συντροφικό διάλογο».
Αναφερόμενος στο κόμμα ο κ. Σκουρλέτης δηλώνει ότι «δεν έχουμε ανάγκη μόνο από οπαδούς, παρακολουθητές, αλλά από κάτι πολύ περισσότερο. Για μας, η έννοια της ενεργού συμμετοχής στην πολιτική εμπεριέχει την ανθρώπινη επαφή, τη συλλογικότητα και τις δημοκρατικές αξίες»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια