Newsroom

Newsroom

Σκουρλέτης: "Διχαστική και Τρομολάγνα η ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο της Ν.Δ"

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά, για την ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ, χαρακτηρίζοντάς την «διχαστική και…

skourletis 1

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά, για την ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ, χαρακτηρίζοντάς την «διχαστική και τρομολάγνα».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, με ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «με μία άκρως διχαστική και τρομολάγνα ομιλία προς την Κ.Ο του κόμματός του ο κ. Σαμαράς υπερασπίστηκε τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό – Μερκελισμό αποκαλύπτοντας το όραμά του για την επόμενη μέρα τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του κ. Σαμαρά για την ανάκαμψη της οικονομίας, ο κ. Σκουρλέτης αντιπαραθέτει τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «πράγματι ποτέ στη χώρα δεν είχε γίνει τόση ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν χάθηκαν τόσες θέσεις εργασίας. Ποτέ δεν μειώθηκαν τόσο πολύ οι μισθοί. Ποτέ δεν μετανάστευσαν μεταπολιτευτικά τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι. Ποτέ δεν αυτοκτόνησαν τόσοι πολλοί. Ποτέ δεν βρέθηκαν εκτός υγειονομικής και ασφαλιστικής κάλυψης τόσοι πολλοί. Ποτέ δεν είδαμε ξανά τις τελευταίες δεκαετίες τόσους πολλούς συνανθρώπους μας να ψάχνουν τα σκουπίδια. Αυτό είναι το επιτυχημένο έργο του μνημονιακού κ. Σαμαρά».

Στο τέλος της ανακοίνωσης του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο λαός δεν πρόκειται να ξεγελαστεί εκ νέου από τον κ. Σαμαρά, τονίζοντας ότι «την ώρα λοιπόν που ψηφίζεται στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο , που μας εισάγει σε μια νέα μνημονιακή εποχή επιταχύνοντας τις πολιτικές λιτότητας, για άλλη μια φορά ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό λέγοντας του πως τα μνημόνια τελειώνουν. Μπορεί η κοροϊδία να έπιασε στις εκλογές του Ιουνίου του ’12, τώρα όμως ο λαός τον έμαθε για τα καλά και τον περιμένει Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του κ. Σαμαρά πλησιάζει».

 

 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…