Σκουρλέτης: "Δεν αφορούν εμάς τα σενάρια για κυβέρνηση ειδικού σκοπού-Τον Σαμαρά να προβληματίζουν που θυμίζουν Παπανδρέου"

«Bλέπω μία εικόνα θρυμματισμού της κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την κατάσταση του ενός εταίρου, του ΠΑΣΟΚ. Αλλά από κει…

skourletis 4

«Bλέπω μία εικόνα θρυμματισμού της κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την κατάσταση του ενός εταίρου, του ΠΑΣΟΚ. Αλλά από κει και πέρα, μέσω της πρότασης για μία νέα κυβέρνηση, ουσιαστικά τι εμπιστοσύνη είναι αυτή και προς ποιον; Η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Βλάχος, διάφορα άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, ο κ. Λυκούδης εκτός, λένε, κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Μήπως, τελικά, πέραν αυτού που αναπτύσσουν ως πρόταση, μήπως στέλνουν κι ένα μήνυμα και στον κ. Σαμαρά; Μήπως πρώτα και κύρια απευθύνεται στον κ. Σαμαρά αυτή η κυβέρνηση ειδικού σκοπού; Μήπως είναι μία επανάληψη της υπόθεσης αμφισβήτησης Παπανδρέου που κατέληξε στον Παπαδήμο, για να συνεχιστεί, όμως, η ίδια πολιτική;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις προτάσεις να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού.

«Εμάς δεν μας αφορούν αυτά τα σενάρια. Δεν μας αφορούν. Εμείς θεωρούμε ότι, αυτή τη στιγμή, ο τόπος έχει ανάγκη από μία ισχυρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας και θα μας βγάλει από το μνημόνιο και από την κρίση. Κατά συνέπεια, δεν ψάχνουμε άλλους τρόπους, για να συνεχιστεί η ίδια πολιτική», ξεκαθάρισε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Αυτό το κάνουν αυτοί που αισθάνονται υπεύθυνοι -και καλά κάνουν που αισθάνονται υπεύθυνοι, μακάρι να έχουν συνειδητοποιήσει τις ευθύνες τους- που οδήγησαν, μέχρι εδώ, τη χώρα και οι οποίοι καλώς ή κακώς όσο και να προσπαθούν να αναζητούν συνυπεύθυνους, δεν θα τα καταφέρουν».

 

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

seismos 1

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Εντείνοντας τις ανησυχίες των κατοίκων, με δεδομένες τις εκτιμήσεις των σεισμολόγων για επικείμενο μεγάλο σεισμό…

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Λοβέρδος 1

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Στη μάχη των επερχόμενων ευρωεκλογών θα “ριχτεί” και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και ανακοίνωσε…