"Σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ. για μετανάστες και ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας

Φαίνεται οι εκλογές πλησιάζουν… Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, μεγάλη επιχείρηση «Σκούπα» ή «Ξένιος Δίας»,…

skoupa

Φαίνεται οι εκλογές πλησιάζουν… Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, μεγάλη επιχείρηση «Σκούπα» ή «Ξένιος Δίας», όπως την αποκαλεί η Αστυνομία, για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών, την καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών όπως και την καταπολέμηση του παραεμπορίου. Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί 364 άτομα και έχουν προσαχθεί 209, ενώ έχει κατασχεθεί και μεγάλος αριθμός ειδών παραεμπορίου.

«Σκούπα» και για ιερόδουλες

Αντίστοιχη εξόρμηση πραγματοποίησε και χθες το μεσημέρι η ΕΛ.ΑΣ. σε δύο οίκους ανοχής και δύο κέντρα ευεξίας-spa στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Συνελήφθησαν συνολικά, 8 γυναίκες, εκ των οποίων 2 Ελληνίδες και 6 αλλοδαπές, κατηγορούμενες κατά περίπτωση για τα αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση των Νόμων περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και περί αλλοδαπών (τρεις από τις συλληφθείσες αλλοδαπές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας). Οι συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο λόγος που η Κωνσταντίνα δεν βλέπει τη Famagusta-Ο πατέρας της ήταν αγνοούμενος στην Κύπρο (video)

konstantina 640x426 1

Ο λόγος που η Κωνσταντίνα δεν βλέπει τη Famagusta-Ο πατέρας της ήταν αγνοούμενος στην Κύπρο (video)

Η σοκαριστική περιγραφήξ της από όσα έζησε σαν παιδάκι στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο