Σκουραίνουν τα πράγματα: Επανεμφάνιση Μαρέβας για να σωθεί… ο αυτοκράτορας

Σπεύδει προς τη διάσωση της εικόνας του συζύγου της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

μαρέβα

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στο επικοινωνιακό στρατόπεδο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού το επιτελείου επιστρατεύει τα… μεγάλα όπλα.

Μετά τον πρωθυπουργικό διασυρμό στη συνέντευξη τύπου όπου δέχτηκε πλειάδα δημοσιογραφικών «πασών» αντί για κανονικές ερωτήσεις, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους πολίτες στα social media, φαίνεται πως κλήθηκε να σώσει την παρτίδα η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία έκανε δυναμική επανεμφάνιση, ύστερα από αρκετούς μήνες αφάνειας και σιωπής.

Το μοτίβο των επανεμφανίσεων της Μαρέβας Γκραμπόφσκι κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον… αυτοκράτορα Κυριάκο, το έχουμε ξαναδει κατά τη διάρκεια της τετραετίας αυτής της διακυβέρνησης, ωστόσο, αυτή τη φορά η επικοινωνιακή εξαφάνιση της Μαρέβας είχε κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα.

Αυτή τη φορά πάντως, η επανεμφάνιση έγινε με την ανακοίνωση της ίδιας στο twitter ότι στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης επισκέφτηκε το γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου.

«Στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη. Εκπαιδευμένοι αξιωματικοί της @hellenicpolice_official είναι εκεί για να δράσουν αποτελεσματικά και να βοηθήσουν σε κάθε περιστατικό. Επιπλέον, 12 γραφεία ενδοοικογενειακής βίας ιδρύονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στις περιφέρειες. Τα θύματα πρέπει να μιλούν. Η φωνή τους ακούγεται. Κανείς δεν είναι μόνος», σημειώνει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…