Κριτική στην ΕΡΤ ασκήθηκε από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno», με την παρουσιάστρια να στέκεται στις συνεχόμενες γκάφες της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και την άρνηση της να δείξει live τη βραδιά της πρωτοχρονιάς.
Πιο συγκεκριμένα η ίδια μίλησε αρχικά για το λάθος στο σύμβολο του ΚΚΕ, αλλά και την γκάφα στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου, τονίζοντας «Αν ξεκινήσω από το τι έχει γίνει με την Παραλία, που ήταν μία μεγάλη επιτυχία και το κατήντησε η νέα διοίκηση κι οι άνθρωποι που μπήκαν… Την κατέστρεψαν. Στα λάθη που γίνονται, όπως με το ΚΚΕ και το σύμβολο. Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και το λάθος με καλεσμένη την Μιμή Ντενίση».
Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετέπειτα είπε για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και επισήμανε «Αν δόθηκε εντολή να μην παίξει η συγκεκριμένη βραδιά από την κυβέρνηση… Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε».
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λέγοντας πως στελέχη της ΕΡΤ δεν ήθελαν να προβληθεί, με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει «Από γλείψιμο. Συγχαρητήρια».
Μποφίλιου: Δώρισε την αμοιβή από την εμφάνιση στο Σύνταγμα – «Με χαρά διαλέγω τους εχθρούς της»
Συναγερμός μετά τον Βόλο: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες απάτες – Τι πρέπει να ξέρετε
Δεληβοριάς: Τι συνέβη στη μαγική «Ταράτσα του Χρόνου» – Παίρνει θέση για Μποφίλιου και Δούκα