Newsroom

Newsroom

Σκληρή σύγκρουση ΝΔ με Ανδρουλάκη για τον… επόμενο πρωθυπουργό: «Να πει  ανοιχτά ποιον θέλει»

Η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στον ΣΚΑΙ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ - «Εξακολουθεί να πορεύεται με δημιουργική ασάφεια»

5500014

Στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης και τα όσα δήλωσε για τα σενάρια των πρόωρων εκλογών καθώς και για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης πυροδότησαν νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία.

Για “δημιουργική ασάφεια και γενικότητες ως προς τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” κατηγορεί σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τον Νίκο Ανδρουλάκη επ αφορμή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Πέρασαν πολλοί μήνες από την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά ο κ.Ανδρουλάκης εξακολουθεί να πορεύεται με “δημιουργική ασάφεια”. Δεν απαντά, ούτε ποια κυβέρνηση επιθυμεί να προκύψει από τις εκλογές, ούτε με ποιον πρωθυπουργό. Σε όλη την Ευρώπη, σε κυβερνήσεις συνεργασίας πρωθυπουργός είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

Αν ο κ.Ανδρουλάκης έχει κάποιο άλλο πρόσωπο στο μυαλό του, ας το πει για να κρίνουν οι πολίτες. Τους πρώτους μήνες από την εκλογή του η ασάφεια και οι γενικότητες δικαιολογούνταν. Σήμερα όχι», αναφέρει στο σχόλιό της η ΝΔ.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την επόμενη ημέρα των εκλογών είχε σημειώσει: «Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ανανέωση και νέο πολιτικό ήθος ή μια από τα ίδια, Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Κι επειδή βλέπω ότι το Μαξίμου και όλα τα μιντιακά συστήματα, που το στηρίζουν, υποστηρίζουν ότι “είναι αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ να λέει ότι αυτό θα επιλέξει τον πρωθυπουργό’’. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είπα ποτέ δημοσίως ότι εμείς θα επιλέξουμε τον πρωθυπουργό.

Αυτά είναι μονταζιέρα του κ. Μητσοτάκη. Αντίθετα, είπα δημοσίως ότι αν ο ελληνικός λαός στείλει σκληρό μήνυμα αποδοκιμασίας σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και κλείσει την πόρτα και στον κ.Τσίπρα και στον κ.Μητσοτάκη, εγώ δεν θα τους βάλω από το παράθυρο.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…