Σκληρή προειδοποίηση Μόσχας σε Βρετανία: Θα υπάρξει ανάλογη απάντηση αν ενθαρρύνετε την Ουκρανία να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος

ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Τζέιμς Χίπι, είχε δηλώσει ότι είναι απολύτως νόμιμο η Ουκρανία να πλήττει τις ρωσικές γραμμές ανεφοδιασμού και τις προμήθειες καυσίμων.

chris lawton QPOaQ2Kp80c unsplash

Με μια σκληρή προειδοποίηση αποφάσισε να τοποθετηθεί η Ρωσία επί των όσων δήλωσε νωρίτερα ο Βρετανός Υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων, Τζέιμσ Χίπι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται το πρακτορείο RIA το οποίο με τη σειρά του επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα την Βρετανία ότι αν συνεχίσει να προκαλεί την Ουκρανία να πλήξει στόχους στην Ρωσία, τότε θα υπάρξει μια άμεση «ανάλογη απάντηση».

Νωρίτερα, ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Τζέιμς Χίπι, είχε δηλώσει ότι είναι απολύτως νόμιμο η Ουκρανία να πλήττει τις ρωσικές γραμμές ανεφοδιασμού και τις προμήθειες καυσίμων.

Τέλος, ο Βρετανός υπουργός παραδέχθηκε ότι τα όπλα που η διεθνής κοινότητα παρέχει τώρα έχουν βεληνεκές που μπορούν να πλήξουν στόχους στη Ρωσία.

 

Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή λόγω… Λαζόπουλου – «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας» (video)

Καινούργιου

Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή λόγω… Λαζόπουλου – «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας» (video)

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και…