Σκληρή προειδοποίηση Μόσχας σε Βρετανία: Θα υπάρξει ανάλογη απάντηση αν ενθαρρύνετε την Ουκρανία να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος

ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Τζέιμς Χίπι, είχε δηλώσει ότι είναι απολύτως νόμιμο η Ουκρανία να πλήττει τις ρωσικές γραμμές ανεφοδιασμού και τις προμήθειες καυσίμων.

Με μια σκληρή προειδοποίηση αποφάσισε να τοποθετηθεί η Ρωσία επί των όσων δήλωσε νωρίτερα ο Βρετανός Υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων, Τζέιμσ Χίπι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται το πρακτορείο RIA το οποίο με τη σειρά του επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα την Βρετανία ότι αν συνεχίσει να προκαλεί την Ουκρανία να πλήξει στόχους στην Ρωσία, τότε θα υπάρξει μια άμεση «ανάλογη απάντηση».

Νωρίτερα, ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Τζέιμς Χίπι, είχε δηλώσει ότι είναι απολύτως νόμιμο η Ουκρανία να πλήττει τις ρωσικές γραμμές ανεφοδιασμού και τις προμήθειες καυσίμων.

Τέλος, ο Βρετανός υπουργός παραδέχθηκε ότι τα όπλα που η διεθνής κοινότητα παρέχει τώρα έχουν βεληνεκές που μπορούν να πλήξουν στόχους στη Ρωσία.

 

«Μας χτυπούσαν ανελέητα με τις ασπίδες και τα γκλοπ» – Συγκλονιστική καταγγελία για την αστυνομική βία στο Στρέφη

«Μας χτυπούσαν ανελέητα με τις ασπίδες και τα γκλοπ» – Συγκλονιστική καταγγελία για την αστυνομική βία στο Στρέφη

«Εγώ φωνάζω να με αφήσουν γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη το κάνουν»