Σκληρή κόντρα Κικίλια – Παπαδημητρίου: «O βουλευτής για ένα φεγγάρι και ο μπασκετμπολίστας» (video)

Στα μαχαίρια Βασίλης Κικίλιας και Μπάμπης Παπαδημητρίου - Ποιος είναι καλύτερος βουλευτής;

1699003154848

Tα πράγματα δεν πάνε καλά για την κυβέρνηση καθώς μετά τις εκλογές έχει δημιουργηθεί ένα χάος σε όλα τα επίπεδα του κράτους, με τη δυσαρέσκεια να γίνεται πλέον εμφανής και να αποτυπώνεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κυρίως με την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη.

Μάλιστα αυτό το γεγονός φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια ένταση μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι ρίχνουν τα πυρά τους ο ένας στον άλλο και μάλιστα μέσα από τα τηλεοπτικά πάνελ.

Ο Βασίλης Κικίλιας για παράδειγμα φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τον χαρακτηρισμό «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που χρησιμοποίησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου για τον ίδιο και μάλιστα ζήτησε στον ΣΚΑΪ που ήταν καλεσμένος να κάνει μια προσωπική παρέμβαση πριν ξεκινήσει η συνέντευξή του.

Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε «υποτιμητικό και προσβλητικό» τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον οποίο αποκάλεσε μάλιστα «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης».

«Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους» σημείωσε ο υπουργός πολιτικής προστασίας.

«Προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία.

Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν.

Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε όλοι οι ίδιοι είστε», κατέληξε φανερά έξαλλος ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Γιάννης Δραγασάκης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Καλή αντάμωση στους γνωστούς χώρους, για τους γνωστούς λόγους»

6023184

Ο Γιάννης Δραγασάκης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Καλή αντάμωση στους γνωστούς χώρους, για τους γνωστούς λόγους»

«Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι η Αριστερά θα κληθεί από το λαό, ξανά, να κυβερνήσει, γιατί…

Καιρός: Προειδοποιεί για ραγδαία αλλαγή ο Μαρουσάκης – «Η χώρα θα σπάσει στα δύο» (video)

5662838

Καιρός: Προειδοποιεί για ραγδαία αλλαγή ο Μαρουσάκης – «Η χώρα θα σπάσει στα δύο» (video)

«Από την Θεσσαλία και πάνω κυρίως τις απογευματινές ώρες θα συναντάμε ιδιαίτερα άστατο καιρό», τονίζει…

Λένα Παπαληγούρα: «Το να υπάρχεις και να ζεις ως γυναίκα στην Αθήνα είναι επίτευγμα από μόνο του» (video)

Λένα Παπαληγούρα

Λένα Παπαληγούρα: «Το να υπάρχεις και να ζεις ως γυναίκα στην Αθήνα είναι επίτευγμα από μόνο του» (video)

«Δεν ξέρω κατά πόσο η κοινωνία είναι έτοιμη να υποστηρίξει τις γυναίκες», σημείωσε η ηθοποιός…