Σκληρή απάντηση Πολάκη σε εξώδικο: Έχετε θράσος τα «γαλάζια άριστα παιδιά»

Λεπτομερή και μακροσκελή απάντηση δίνει με ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης σε εξώδικο από τον Ανδρέα Κουτούπη, που είναι συντονιστής Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ όπως ο ίδιος αναφέρει.

4966415 6

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δέχτηκε το εξώδικο για ανάρτησή του, που αφορούσε τον Α. Κουτούπη, και είχε αποκαλύψει για τον  διαγωνισμό που ήταν τελικά απευθείας ανάθεση για το Νοσοκομείο Κέρκυρας. Στην σημερινή του ανάρτηση,ο Παύλος Πολάκης  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “εξ αφορμής του εξωδίκου σου, βρήκα ότι στον πρώτο μόλις χρόνο που κυβερνά το κόμμα σου, έχεις πάρει είτε με απευθείας αναθέσεις είτε ως μοναδικός προσφέρων σε “διαγωνισμούς” περί τα 10 έργα από δημόσια Νοσοκομεία, συνολικής αξίας περίπου 100.000€!!”

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Πήγε για μαλλί και βγήκε… ξυρισμένος!!
Μου έστειλε προχθές ο Ανδρέας Κουτούπης (φωτό 1) εξώδικο με το οποίο: α) διαμαρτύρεται επειδή έβγαλα την φωτογραφία του στην ανάρτησή μου στις 18/7 που αφορούσε στα “έργα” του Δ/τή του Γ. Νοσ. Κέρκυρας και β) με καλεί να ανασκευσάσω το υστερόγραφο μου στο οποίο διατύπωνα την εκτίμηση πως οι προσφορές των άλλων δύο “συμμετεχόντων” δεν ήταν πραγματικές, αλλά εικονικές. Ο Κουτούπης ισχυρίζεται στο εξώδικο ότι η ανάθεση έγινε σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, καλώντας με να του ζητήσω συγγνώμη γιατί αλλιώς θα με πάει δικαστικώς! Τελικά έχουν πολύ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”! Άκου λοιπόν Ανδρέα Κουτούπη:
1) Μάλλον ξεχνάς ότι είσαι υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της ΝΔ (συντονιστής Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας) και όλα τα στοιχεία και η φωτογραφία σου φιγουράρουν δημόσια στο επίσημο site του κόμματός σου!
2) Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΔΣ του Γ. Ν Κέρκυρας και από την Διαύγεια, ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ έγινε, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ βγήκε, ΟΥΤΕ κάποια άλλη σχετική διαδικασία τηρήθηκε! ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ έγινε με δήθεν συλλογή προσφορών!(φωτό 2-3)
3) Οι άλλες 2 προσφορές ήταν εικονικές και εξαρχής καταδικασμένες να απορριφθούν: α) διότι ξεπερνούσαν το ποσό της προϋπολογισθείσας δαπάνης του έργου (φωτό 1, δηλ. οι άλλοι έδωσαν προσφορές πάνω από το ανώτατο όριο!!!) και β) διότι οι συγκεκριμένοι “συμμετέχοντες” δεν ασχολούνται με την εκπόνηση επιχειρησιακών σχεδίων. Ο ένας δεν έχει καν τέτοιο σκοπό στο Καταστατικό της εταιρείας του (φωτο 4)κι ο άλλος είναι εσωτερικός ελεγκτής. Αν και φαίνεται πως δεν έχει σχέση με την εκπόνηση τέτοιων σχεδίων, έχει όμως ΜΕ ΣΕΝΑ, καθώς ΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ στην εταιρεία ” Ιntercontinental Ιnternational”, εσύ ως Υπεύθυνος Διαχείρισης Κινδύνων κι αυτός ως Υπεύθυνος του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων (φωτό 5,6,7)!!
Κάνε μου λοιπόν ΤΩΡΑ αγωγή για δυσφήμιση. Σε περιμένω…..
Πάμε παρακάτω:
Εξ αφορμής του εξωδίκου σου, βρήκα ότι στον πρώτο μόλις χρόνο που κυβερνά το κόμμα σου, έχεις πάρει είτε με απευθείας αναθέσεις είτε ως μοναδικός προσφέρων σε “διαγωνισμούς” περί τα 10 έργα από δημόσια Νοσοκομεία, συνολικής αξίας περίπου 100.000€!! (φωτό 8-14)!Ανόθευτος, υγιής κρατικοδίαιτος καπιταλισμός!!! Σκέψου μόνο τι θα είχε γίνει από το κόμμα σου και τα “ανεξάρτητα” και “αντικειμενικά” ΜΜΕ, αν αποκαλυπτόταν ότι επί ημερών μου ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού του Σύριζα (π.χ ο Καρανίκας) είχε πάρει έργα με απευθείας αναθέση από 10 Νοσοκομεία της χώρας!! Θα είχε πέσει η κυβέρνηση!
Αλλά αυτή είναι διαχρονικά η Δεξιά: κρατικοδίαιτη, διαπλεκόμενη και θρασύτατη!! Εξ ου και η εμπάθειά της και η εκδικητική ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ προς εκείνους (πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστές) που τολμούν να βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα…..

ΥΓ .Οταν είχα φτιάξει αυτή την απάντηση ήρθαν στα χέρια μου στοιχεία που δείχνουν πως το συγκεκριμένο παληκαρι έχει «σαρωσει» με απευθειας αναθεσεις αντίστοιχες δουλειές σε ΟΛΟ τον ευρύτερο δημόσιο τομεα (δήμους ,λιμενικά ταμεία,κλπ)
Φωτό 15- 19 από δήμο Αμαρουσίου, ,αιγιαλειας,Μεγαρεων,Ωραιοκάστρου ενδεικτικά!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ….υγιής κρατικοδίαιτος καπιταλισμός των άριστων δικών μας παιδιών!!!!

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…