Newsroom

Newsroom

Σκληρή ανάρτηση Μαλέλη για Μπογδάνο: Πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα

Έξαλλος ακόμα και ο Σταμάτης Μαλέλης με τον Μπογδάνο - Του υπενθύμισε τους λόγους που τον είχε απολύσει 

bogdanos

Με μια σκληρή ανάρτηση στο Twitter, ο Σταμάτης Μαλέλης τοποθετήθηκε για την ακροδεξιά και άκρως ποταπή κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να στοχοποιήσει μαθητές που φοιτούν σε νηπιαγωγείο.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από την ιστοσελίδα συμφερόντων του, το meaculpa.gr, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσιοποίησε χθες κατάλογο αλλοδαπών νηπίων που φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, στοχοποιώντας τα με πρωτοφανή τρόπο και με τίτλο «σοκαριστικός κατάλογος». Μάλιστα, στον κατάλογο υπάρχει και το ονοματεπώνυμο της νηπιαγωγού που είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο τμήμα.

Η ανάρτηση του ακροδεξιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεσήκωσε το κοινό του Twitter με τους χρήστες να βγαίνουν στα κάγκελα καταγγέλοντας την ακροδεξιά και απάνθρωπη κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να στοχοποιήσει παιδιά του νηπιαγωγείου.

Τη σκυτάλη έπειτα πήρε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του «έκραξε» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για την ακροδεξιά του ανάρτηση, γεγονός που θεώρησε ότι επιβεβαιώνει τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει να απολύσει τον δημοσιογράφο το μακρινό 2017.

 

Τότε, ο Σταμάτης Μαλέλης που ήταν Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ είχε αναγκαστεί να απολύσει τον Κωνστανίντο Μπογδάνο έπειτα από  τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναφέρει πως πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου κρύβονταν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, δηλώσεις που είχε αναγκαστεί ο σταθμός του ΣΚΑΪ να χαρακτηρίσει ως «ανάρμοστες και αδόκιμες».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…