Σκληρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Π. Λάμψια: Δεν θα περάσει η λάσπη και η τοξικότητα

Οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του δημοσιογράφου, σχολιαστή του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Παναγιώτη Λάμψια.

kosioni lampsias

«Σε μια βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του, προέβη ο δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κ. Παναγιώτης Λάμψιας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά το σοβαρό επεισόδιο σε εκπομπή του ίδιου καναλιού, που πυροδότησε παρέμβαση της Πόπης Τσαπανίδου και αποχώρηση του Γιώργου Τσίπρα από το πάνελ.

«Στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν» και υποτίμησε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που τιμούν με την ψήφο και την υποστήριξή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι είναι «γενίτσαροι»», αναφέρει στη συνέχεια η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι: «Στο -υποβολιμαίο;- παραλήρημά του ο κ. Λάμψιας, μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

«Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει. Όσο κάποιοι στον πανικό τους για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή, ποντάρουν στην τοξικότητα, εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία», τονίζει κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…