Σκληρές αλήθειες από Μπογιόπουλο για Παλαιστίνη – «Είναι αυτοάμυνα η δολοφονία 4.500 παιδιών;» (video)

«Είναι αυτοάμυνα 2.500.000 άμαχοι να μην έχουν πρόσβαση σε ρεύμα, νερό και φάρμακα;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μπογιόπουλος

μπογιοπουλος

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με τον Πάνο Χαρίτο για να σχολιάσουν τις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με τον γνωστό δημοσιογράφο να είναι πραγματικά καταιγιστικός και να αναδεικνύει την σκληρή πραγματικότητα.

Ο Ν. Μπογιόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια θέτοντας μάλιστα κομβικά ερωτήματα όπως το αν «Είναι αυτοάμυνα η δολοφονία 4.500 παιδιών;», ή αν «Είναι αυτοάμυνα 2.500.000 άμαχοι να μην έχουν πρόσβαση σε ρεύμα, νερό και φάρμακα», αναφερόμενος στη στάση του κράτους του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων.

Μάλιστα μίλησε και με σκληρή γλώσσα για όσους δεν δέχονται οποιαδήποτε κριτική κατά του κράτους του Ισραήλ, τονίζοντας ότι αναφέρεται «Σε όλα αυτά τα τσογλάνια της ιδεολογικής και πολιτικής γλίτσας που όταν κάνεις κριτική στην πολιτική του Ισραήλ λένε ότι είσαι αντισημίτης».

Ενώ συμπλήρωσε ότι «Ο ιμπεριαλισμός μέσω του Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στην Παλαιστίνη» ενώ συμπλήρωσε «Ότι πρόκειται για ένα λαό παράδειγμα της αυτοθυσίας και ζωντανό σύμβολο του μεγαλύτερου εγκλήματος της εποχής μας».

Ο δημοσιογράφος έβαλε και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη στάση που κρατάει στο συγκεκριμένο ζήτημα σημειώνοντας ότι «Είναι άθλια η κυβέρνηση του κ. Μητσότακη και θα είναι όνειδος και κηλίδα για την ύπαρξη της αυτό το οποίο έκανε προχθές στον ΟΗΕ που δεν υπερψήφισε το ψήφισμα για την ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.

Έκανε ένα άλλο έγκλημα και με αυτό τον τρόπο απέκτησε και θρόνο πλέον, γιατί μέχρι τώρα είχε μόνο καρέκλα όταν έφερε τους Αζοφικούς φασισταράδες και τους χειροκροτούσε στη Βουλή, τώρα απέκτησε και θρόνο στην πασαρέλα της ντροπής».

Δείτε το βίντεο:

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…