Σκληρά πυρά Πετράκου κατά Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα: «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό» (video)

Μετά την επιλογή των Ράδιο Αρβύλα να «κρεμάσουν στα μανταλάκια» τον Γρηγόρη Πετράκο, ο τραγουδιστής επανέρχεται με πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του Κανάκη 

NewsRoom 03/12/2021 | 15:29

Έξαλλος φαίνεται πως έγινε ο Γρηγόρης Πετράκος όταν έμαθε για το νέο μέτρο της κυβέρνησης που επιβάλει πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους είναι ανεμβολίαστοι και άνω των 60 ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής όταν έμαθε το αυταρχικό μέτρο της κυβέρνησης, έκανε ανάρτηση ενός σύντομου video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καλώντας όλον τον κόσμο να βγει στις πλατείες της περιοχής του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «δικτατορία και τον εκβιασμό της κυβέρνησης».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχασε την ευκαιρία να σατιρίσει το παραπάνω δημόσιο κάλεσμα του Πετράκου, γεγονός που εξόργισε τον γνωστό καλλιτέχνη και τον οδήγησε να ένα βίαιο ξέσπασμα κατά του Αντώνη Κανάκη. 

 

Ολόκληρη η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου: 

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα».