Newsroom

Newsroom

Σκληρά «καρφιά» από τον Ζαχίρ στον Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τον Σαϊντού: «Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να μας ακούσουν;»

Ο αγαπημένος σεφ δεν δίστασε για ακόμα μια φορά να πάρε σαφή θέση και να σταθεί στο πλευρό του Σαϊντού, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκεια του για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

zaxir 24 5 2019

Τη πρόσφατη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον νεαρό Σαϊντού Καμαρά σχολίασε ο Ζαχίρ Γιαβαρί πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, πρώην παίκτης του Master Chef που είχε καθηλώσει το πανελλήνιο όταν είχε εξιστορήσει το δράμα του ξεριζωμού.

Ο αγαπημένος σεφ που ουκ ολίγες φορές έχει συμμετάσχει σε δράσεις αλληλεγγύης για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, δεν δίστασε για ακόμα μια φορά να πάρε σαφή θέση και να σταθεί στο πλευρό του Σαϊντού,ο οποίος κινδυνεύει με απέλαση από την χώρα μας. 

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να μας ακούσει κάποιος;». Το σχόλιο συνόδεψε με τη φωτογραφία από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νεαρό Σαϊντού, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκεια του για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαχίρ είχε προκαλέσει πραγματική συγκίνηση όταν είχε εξομολογηθεί δημόσια ότι είχε να δει τη μητέρα του 20 και πλέον χρόνια. 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…