Σκληρός "πόλεμος" Χατζηνικολάου με Χίο: Το χυδαίο πρωτοσέλιδο του "Μακελειού" και το tweet του δημοσιογράφου

Σκληρός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Στέφανο Χίο. Αφορμή, στάθηκε η έξοδος του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη της RealNews στα μπουζούκια για την ονομαστική του εορτή.

NewsRoom 27/12/2017 | 16:03

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν επέκριναν τη νυχτερινή έξοδο του Χατζηνικολάου προβάλλοντας ταυτόχρονα τα χρέη της Realnews και του Real FM.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε μια πρώτη οργισμένη απάντηση ανήμερα των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως γίνεται εις βάρος του «βρώμικος και υπόγειος πόλεμος».

Σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, το «Μακελειό», που σχεδόν κάθε μέρα έχει κάποιο εμετικό πρωτοσέλιδο, κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τον Χατζηνικολάου στα μπουζούκια με τον εξής τίτλο: «Ένας κλέφτης φόρων στα μπουζούκια».

Δείτε το:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε την απάντησή του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε twitter και facebook. Αν και δεν αναφέρθηκε αυτολεξεί στον Χίο και το «Μακελειό», φωτογράφισε την εφημερίδα σχολιάζοντας πως τα όσα γράφει αποτελούν «τίτλο τιμής» για τον ίδιο.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι συνεχείς επιθέσεις που δέχομαι το τελευταίο διάστημα από περιθωριακά blogs και έντυπα χρυσαυγίτικου προσανατολισμού και φιλοσοφίας αποτελούν για μένα τίτλο τιμής! Μάλλον κάτι κάνω σωστά... #realnews».

ΥΓ: Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τα «πλερώ ή μέσα Νικολάκη» και τα άλλα «διαμαντάκια» στον τίτλο δέκα σειρών και… του θέματος του makeleio.gr. Άλλωστε εδώ στο koutipandoras.gr, έχουμε αναφερθεί στη γραφικότητα και την επικινδυνότητα του Στέφανου Χίου.