Σκληρό και αινιγματικό άρθρο για Βγενόπουλο: "Κλαίνε και οδύρονται ότι δεν ήξεραν"

Με μία ασυνήθιστα σκληρή, όσο και αινιγματική, ανάρτηση αναφέρεται το Olympia.gr στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Βγενόπουλου, και ειδικά γύρω από τη διαμάχη του επιχειρηματία με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο.

57a219301dc524d3178b4c6e

Επικαλούμενη πληροφορίες της, η ιστοσελίδα κάνει λόγο για μεγαλοεκδότες που ανέδειξαν με πρωτοσέλιδα την «ηρωίδα» εισαγγελέα Τσατάνη μετά τις καταγγελίες του Ανδρέα Βγενόπουλου, όμως μετά την αποκάλυψη ότι ο επιχειρηματίας δεν τόλμησε να υποβάλει μήνυση κατά της Βασιλικής Θάνου σπεύδουν να ζητήσουν «συγγνώμη», υποστηρίζοντας ότι «δεν ήξεραν»…

Διαβάστε την ανάρτηση του Olympia.gr:

ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΗΞΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ»!

ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ! Η δικαιοσύνη όμως οφείλει να μην επιδείξει μεγαθυμία, αλλά πυγμή. Όπως έχουν αποδείξει διαχρονικά αυτοί οι τύποι, μόνον ο στίχος του μεγάλου Μιχάλη Γκανά τους αρμόζει: » Μόνο το φίδι ξέρει τι θα πει ν’ αλλάζεις το πετσί σου, γι αυτό του περισσεύει το φαρμάκι. «

Εάν αναρωτηθήκατε λοιπόν, που χάθηκαν όλα αυτά τα επικά πρωτοσέλιδα του Ψυχάρη για την «ηρωΐδα» Τσατάνη που έβαζε τις υποθέσεις στο αρχείο, το Ολυμπία σας δίνει την απάντηση.

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν ότι ο Βγενόπουλος δεν τόλμησε να καταθέσει μήνυση κατά της έντιμης Βασιλικής Θάνου, όλος αυτός ο εσμός που σύρθηκε πίσω από τις επιδιώξεις Βγενόπουλου, τώρα τρέχει πανικόβλητος, ωσάν τα ζωύφια που κάποιος τράβηξε την πέτρα κάτω από την οποία εκρύβοντο.

Δηλώσεις και δάκρυα μετανοίας, «ΣΥΓΓΝΩΜΗ δεν ήξερα, είμαι και ‘ γω ένα θύμα». Και αυτό το σήριαλ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια για τα οποία το Ολυμπία θα σας ενημερώνει ανελλιπώς.

Όταν μάλιστα αυτές οι πληροφορίες μας γίνουν κοινοποιήσιμες, να δούμε που θα τρέξουν να κρυφτούν οι κάτωθι κύριοι:

Κυριάκος Μητσοτάκης

Βαγγέλης Βενιζέλος

Μπάμπης Αθανασίου

Μάκης Βορίδης

…και μιας και μιλάμε για τον αξιότιμο κύριο Βγενόπουλο, αξίζει να θυμόμαστε τι σημαίνει «ευφημισμός»: Για να το κανουμε λιανά με ένα παράδειγμα, η μαύρη θάλασσα κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται «Εύξεινος Πόντος»

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…