Σκληρή επίθεση σε Μαρινάκη από τους εργαζόμενους στο ΒΗΜΑ FM: Αποφάσισε αν θα είσαι "τίμιος ή μπαταχτσής"

«Φουντώνει» ημέρα με την ημέρα η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους εργαζομένους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM και του νέου ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Βαγγέλλη Μαρινάκη. Ο ραδιοφωνικός σταθμός παραμένει κλειστός εδώ και ημέρες.

Με ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι εξαπολύουν πυρά κατά του Μαρινάκη και της ALTER EGO ΜΜΕ. Σε αυτήν, κάνουν λόγο για «κοροϊδία του Βαγγέλη Μαρινάκη» και τον καλούν να διαλέξει σε ποιο κάδρο θα μπει «του τίμιου ή του μπαταχτσή».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση των τεχνικών στο ΒΗΜΑ FM

«Οι τεχνικοί του BHMA FM παραμένουμε ακόμα στο σκοτάδι και σε τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας, αφού δέκα ημέρες τώρα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πληρώσει τη ΔΕΗ για να αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος στο σταθμό. Η αναλγησία προς τους εργαζόμενους και η απαξίωση της προσωπικότητάς μας προφανώς αποτελεί προτεραιότητα των εκπροσώπων της διοίκησης της ALTER EGO ΜΜΕ.

Παρόλο που ήταν σε όλους γνωστό πως ο πλειοδότης στη διαδικασία της μεταβίβασης του ΔΟΛ θα έπαιρνε και τις θυγατρικές, τώρα ο ίδιος βάζει προσχώματα και παραθέτει αστείες δικαιολογίες. Το χειρότερο όλων όμως είναι η κοροϊδία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πραγματικά δεν σου περιποιεί τιμή αυτή η συμπεριφορά για κάποιο γινάτι ή επειδή κάποιοι λάθος σε συμβουλεύουν. Δεν αρμόζει σε ένα μεγαλομέτοχο του βεληνεκούς σου να αφήνει στην ανέχεια είκοσι εννέα οικογένειες. Ακούμε κούφια λόγια για υποτιθέμενα χρέη, τριγωνικές συναλλαγές κτλ. αλλά η τετράγωνη λογική υπαγορεύει αν κάποιος ανακαλύπτει ύποπτες ή εγκληματικές πράξεις να απευθυνθεί στον εισαγγελέα και όχι να τα καλύπτει για να φεσώσει εργαζόμενους. Ενώπιον των φορέων του υπουργείου Εργασίας άνθρωποι της διοίκησης της ALTER EGO ΜΜΕ μας ζήτησαν να βρούμε τρόπο πληρωμής μας, ακόμα και αυτό το βρήκαμε αλλά… «περί πολλά τυρβάζει».

Να υπενθυμίσουμε πως οι τακτικές Ψυχάρη, το «διαίρει και βασίλευε» μακροπρόθεσμα κανέναν δεν ωφέλησαν. Εκτός και αν θες το όνομά σου να φιγουράρει στο πλάι μαζί με αυτά των άλλων μπαταχτσήδων των ΜΜΕ που εξαφανίστηκαν αφήνοντας απλήρωτο το προσωπικό των επιχειρήσεών τους. Να αντιπαραβάλλουμε όμως, γιατί είμαστε και παλιοί στο χώρο, το παράδειγμα της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία αποχωρώντας από την ίδια συχνότητα, τότε City, αποπλήρωσε, εντίμως και με το παραπάνω, το προσωπικό του ραδιοσταθμού. Αποφάσισε λοιπόν πλάι σε ποιο κάδρο θες να μπεις…του τίμιου ή του μπαταχτσή, αν και οι πράξεις σου δείχνουν πως προφανώς έχεις επιλέξει να είσαι ο υπαίτιος του μαύρου στο ΒΗΜΑ FM.

Εμείς, οι εργαζόμενοι που παρατάς απλήρωτους, καταλάβαμε πλέον πως δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από εσένα. Ξεκαθαρίζουμε όμως πως δεν εγκαταλείπουμε τον δίκαιο αγώνα μας και θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Αν θες «το σκοτάδι» να πάρει τις ζωές μας, θα πάρει μαζί και τον ΒΗΜΑ FM».

Τι απαντά ο Μαρινάκης για το ΒΗΜΑ FM

Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-tetradio.gr, η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη αντιμετωπίζει τον ΒΗΜΑ FM ως μια επιχείρηση με «επικίνδυνα αυξημένο παθητικό» και με «σοβαρότατα προβλήματα ταμειακής ρευστότητας» που χρήζει αναδιάρθρωσης ή και λύσης-εκκαθάρισης.

Όπως επισημαίνεται στην απάντηση της εταιρείας, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη διενέργεια οικονομικού, διαχειριστικού και φορολογικού ελέγχου για το ραδιοσταθμό.

Μετά τη λήξη του, η Alter Ego δήλωσε ότι εντός των ημερών ή θα κινηθεί για να αντιμετωπίσει το ζήτημα ή θα θέσει τον Βήμα 99.5 σε λύση κι εκκαθάριση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο σταθμός θα πάψει να εκπέμπει οριστικά, με την άδειά του να επιστρέφεται στο κράτος.

Λαζόπουλος: Σοβαροί άνθρωποι όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα (Video)

Λαζόπουλος: Σοβαροί άνθρωποι όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα (Video)

Αναρωτιέται, μάλιστα, με ποιους θα πάει η Νέα Αριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «αν ψηφίζεις ό,τι λέει…

Γεωργακόπουλος: «Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (video)

Γεωργακόπουλος: «Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (video)

«Είναι όμως ακραία πράγματα, δεν τα συνιστώ σε κανέναν φυσικά», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός Λάζαρος…

«Συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί» – Κατέρρευσε στον αέρα του OPEN για τη φρίκη με το χάσκι (video)

«Συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί» – Κατέρρευσε στον αέρα του OPEN για τη φρίκη με το χάσκι (video)

«Χίλια συγγνώμη. Είναι τραγικό», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαριάννα Γεωργαντή όταν περιέγραφε την…