Newsroom

Newsroom

Σκληρή απάντηση Πολάκη στους επικριτές του

Με μια σκληρή ανακοίνωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, απάντησε ο αναπ. υπουργός Υγείας σε όσους τον επικρίνουν για τις δηλώσεις του για δικαστές και εισαγγελείς.

57a466fe1dc5243e1c8b5230

  Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης, απευθύνει σειρά ερωτημάτων στον δικαστικό κόσμο.

  Μεταξύ αυτών, ρωτά:

«Πού είναι η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων να ζητήσει ευθύνες από τους τυφλοπόντικες και τα τρωκτικά της Εισαγγελίας που ενώ είχαν μεταφρασμένα κείμενα για το σκάνδαλο της Siemens από τις 13 Μαΐου δεν τα συμπεριέλαβαν στη δικογραφία;;;;;».

Και: «Γιατί τέτοια σιωπή όταν βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας μια πτυχή παραδικαστικού μηχανισμού;;; Πολύ επιλεκτική ευαισθησία για ανακοινώσεις βλέπω…».

Η ανακοίνωση

Ολόκληρη η δήλωση του αναπ. υπουργού Υγείας αναφέρει τα εξής:

«ΕΝΑ μηνα σχεδον εψαχνα και ρωτουσα την ενωση δικαστων και εισαγγελεων(δειτε αναρτησεις μου παρακατω).

»Φωνη βοωντος… Μου απαντησαν χθες οτι παραβαινω το συνταγμα επειδη κατεκρινα τις προσωρινες διαταγες καποιων δικαστων που εμποδιζουν την κυβερνηση να διωξει τους εργολαβους των ιδιωτικων συνεργειων απ τα νοσοκομεια ,να αμοιψει καλυτερα τους εργαζομενους και να εξοικονομησει 80-90 εκατομ ευρω απ τα νοσοκομεια.

»ΑΥΤΑ που ρωτουσα εγω ,δεν αξιζαν αντιδρασης η αν μεινουν χωρις ελεγχο και ατιμωρητα ειναι υπερασπιση του συνταγματος?????

»Και με δεδομένο οτι η μετάφραση της δικογραφίας όπως απέδειξε ο Νίκος Κοτζιάς σημερα είχε σταλεί στο δικαστήριο απο τις 13 ΜΑΐΟΥ

»…ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ….όπως αντέδρασαν οταν μιλησα εγω για παραδικαστικά κυκλώματα (12 ιουλιου)

»Επαναλαμβάνω το ερώτημα;

»ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ που ενώ είχαν τα μεταφρασμένα κείμενα για το σκάνδαλο της ζημενς ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΜΑΐΟΥ δεν τα συμπεριέλαβαν στην δικογραφία ;;;;;

»Γιατι τετοια ΣΙΩΠΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ;;;

»Πολύ επιλεκτική ευαισθησία για ανακοινώσεις βλέπω… (13 ιουλιου)

»Μαλλον τα αηδόνια συνεχίζουν να κελαηδούν εκεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τωρα που άλλαξαν τα πράγματα.

»ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η KONTRA NEWS Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ SIEMENS;;;;;;;;; (17 ιουλιου)

»Δεύτερη φορα ρωτάω .ΕΝΑΣ εισαγγελέας να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;

»Την τριτη φορα δε θα ρωτήσω ……..(18 ιουλιου)»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…