Σκηνοθέτης από Άγριες Μέλισσες για Φιλιππίδη: «Πετράκο σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα»

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος είναι ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μαζί με τον Λευτέρη Χαρίτο τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

filippidis

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της, άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Θεωρώ ότι είναι μια γραμμή πανικού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντάει σε κάτι που δεν έχει κατηγορηθεί. Αυτό με την Άννα Μαρία είναι υπόθεση 20 χρόνια πριν, έχει παραγραφεί. Στην ουσία τα επιχειρήματα του είναι λίγο έωλα. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η κ. Παπαχαραλάμπους; Για ποιο θέμα; Επειδή είχαν κάποτε σχέση, αν είχαν; Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Άννα Μαρία να βγει να καταγγείλει έπειτα από τόσα χρόνια επειδή δεν έκατσε μια σχέση», ειπε στην εκπομπή Πρωινό και πρόσθεσε: 

«Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο αυτό που κάνει. Είναι ανήθικο να βάζεις και τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όχι όμως να σπιλώνει άτομα με αυτή την υπερασπιστική γραμμή. Το ότι έχει μάρτυρα τη γυναίκα του, δε μειώνει το ανήθικο της υπόθεσης. Μου κάνει εντύπωση ότι απάντησε σε κάτι για το οποίο δεν κατηγορείται νομικά. Για μένα είναι μια τακτική δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη κι ό,τι πιάσει. Δηλαδή σε αυτά τα 20 χρόνια, αν η Παπαχαραλάμπους ήθελε να τον εκδικηθεί, δε θα έκανε κάτι; Θα περίμενε να ξεκινήσει το #metoo..;».

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…