Newsroom

Newsroom

Σκηνή από ταινία στη Λαμία: Το σκυλάκι του νεκρού οδηγού σώθηκε και τον περίμενε κλαίγοντας (video)

Ο σκύλος στη Λαμία συγκίνησε το πανελλήνιο και θυμίζει την υπόθεση από την ταινία Χάτσικο

lamia skilos

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία με έναν νεκρό οδηγό σε τροχαίο. Ο άτυχος άνδρας 54 ετών έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας, ωστόσο το σκυλάκι του σώθηκε και καρτερικά περίμενε να τον αντικρύσει μέσα από τα συντρίμμια.

Ο 54χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητο του, μάρκας Smart στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και λόγω των έργων στον ΑΘΕ κινήθηκε υποχρεωτικά στην έξοδο της Αγίας Μαρίνας.

Δυστυχώς στη διασταύρωση της εξόδου της ΑΘΕ στην αερογέφυρα που συνδέει την παλιά εθνική με την Αγία Μαρίνα, φαίνεται δεν αντιλήφθηκε το STOP και προσπάθησε, χωρίς να σταματήσει, να διασχίσει κάθετα το δρόμο ώστε να βγει στην παλιά εθνική.

tr dystagm013

Εκείνη την ώρα πάνω στη γέφυρα κινούνταν κανονικά το ασημί Nissan με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα, το οποίο και εμβόλισε το Smart. Από το χτύπημα το δεύτερο όχημα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 54χρονος οδηγός του να σκοτωθεί ακαριαία.

Πρόκειται για ένα σημείο που πολλές φορές δεν έχει γίνει αντιληπτό από τους οδηγούς που βγαίνουν από την εθνική ότι δεν έχουν προτεραιότητα και έχουμε δει πολλά σοβαρά τροχαία, δυστυχώς όμως αυτή τη φορά, εξελίχθηκε σε δυστύχημα.

tr dystagm002

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με αστυνομικούς από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων να καλούν σε βοήθεια ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.

Παρά τις φιλότιμες ενέργειες των Πυροσβεστών, ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημά του και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο.

Από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκε σώο το όμορφο σκυλάκι του άτυχου άνδρα, το οποίο επίσης ήταν μέσα στο μοιραίο όχημα. Ο σκύλος περίμενε στην άκρη του δρόμου το αφεντικό του, που δυστυχώς είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή.

tr dystagm010

Προσπάθησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο να το ηρεμήσουν, αλλά εκτός από το φόβο του από το τουμπάρισμα, φάνηκε ξεκάθαρα να κλαίει και για τον άνθρωπο που το φρόντιζε και που τόσο αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

tr dystagm001
tr dystagm002 1
tr dystagm003
tr dystagm004
tr dystagm005
tr dystagm007
tr dystagm008
tr dystagm009
tr dystagm011
tr dystagm012
tr dystagm014
tr dystagm015

Σεισμών συνέχεια σε Αμοργό και Σαντορίνη – Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες στα σχολεία

6456860 1

Σεισμών συνέχεια σε Αμοργό και Σαντορίνη – Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες στα σχολεία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Λακαφώσης για νέα βίντεο Τεμπών: Δεν υπάρχουν στη δικογραφία, πρέπει να γίνει ταυτοποίηση

treno tempi

Λακαφώσης για νέα βίντεο Τεμπών: Δεν υπάρχουν στη δικογραφία, πρέπει να γίνει ταυτοποίηση

Αντιδράσεις προκαλούν τα νέα βίντεο που παρέδωσε την Τετάρτη (5/2) στον εφέτη ανακριτή Λάρισας ο…