Newsroom

Newsroom

Σκηνές αποκάλυψης στην Αυστραλία: Τεράστιες αμμοθύελλες κάνουν τη μέρα νύχτα (video)

Πρόκειται για ένα σύννεφο τόσο πυκνό, που κατάφερε να κρύψει ακόμα και τον ήλιο

ammo

Τεράστιες αμμοθύελλες έχουν μετατρέψει σε νύχτα τη μέρα στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, η οποία το τελευταίο διάστημα έρχεται αντιμέτωπη με ολοένα και περισσότερα ακραία καιρικά φαινόμενα.  

Αυτή τη φορά, ένα τεράστιο σύννεφο κόκκινης σκόνης κάλυψε αρκετές πόλεις της Νέας Νότιας Ουαλίας, ενώ η Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει μια σειρά από σχετικές προειδοποιήσεις. Το σύννεφο είναι τόσο πυκνό, που κατάφερε να κρύψει ακόμα και τον ήλιο.

Κάτοικοι έχουν καταγράψει αυτό το «τείχος» σκόνης να προχωράει απειλητικά, ενώ πολλοί από αυτούς αναφέρουν πως στη μέση της ημέρας τα πάντα σκοτείνιασαν.

«Ειλικρινά έμοιαζε με σκηνές από την αποκάλυψη, ένα τεράστιο σύννεφο που πλησίαζε, πραγματικά εντυπωσιακό, όμως θα προτιμούσα να έφερνε βροχή και όχι σκόνη», σχολίασε η Άσλεϊ Χαλ που ζει στην πόλη Ντάμπο, την πολυπληθέστερη της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, η αμμοθύελλα κινούταν με 94 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν στην Παρκς περίπου στις 6.30 μ.μ., ενώ παράλληλα καταγράφηκε μια ριπή 107 χιλιομέτρων στο Ντάμπο, περίπου στις 7.45 μ.μ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…