Σκευωρίες

Οι σκευωρίες του καθεστώτος κατά έντιμων πολιτικών και επιχειρηματιών, διαδέχονται η μία την άλλη. Θαλασσοδάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Siemens, Κήρυκας Χανίων, Ερρίκος Ντυνάν, Panama Papers, Mareva_gate, Paradise Papers, Νovartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Νοοr1…και πάει λέγοντας. Μήπως ήρθε η ώρα οι υγιείς δυνάμεις του τόπου να αντιδράσουν;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Ας μην κρυβόμαστε, δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Πρέπει οι νεοφιλελεύθεροι, οι ακροδεξιοί, οι σταυροφόροι της ασύδοτης αγοράς, όπως και όλες γενικώς οι “μεταρρυθμιστικές” δυνάμεις της “Ελλάδας που ξυπνάει νωρίς“, να βγουν και να φωνάξουν με παρρησία:

Ναι, είμαστε με αυτούς που ρημάξανε και χρεοκοπήσανε τη χώρα. Με τους απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και τους πολιτικούς τους υπαλλήλους.

Είμαστε με τα 10 πολιτικά και επιχειρηματικά τζάκια που ξεκοκκάλισαν το δημόσιο χρήμα.

Είμαστε με τους Χριστοφοράκους, με τα “μαύρα” ταμεία και τα χρέη εκατομμυρίων του ΠΑΣΟΚ (Κίνημα Αλλαγής) και της ΝΔ.

Είμαστε με τα θαλασσοδάνεια των ολιγαρχών και την απροκάλυπτη προπαγάνδα των ΜΜΕ τους.

Είμαστε με την οικογένεια Μητσοτάκη, τους φίλους και τους… κουμπάρους της.

Είμαστε με ό,τι ψευδή είδηση (fake news) και hoax κυκλοφορεί. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πάντα για να απαλλαγούμε από το καθεστώς.

Είμαστε με όλες τις αποχρώσεις του “μαύρου” και όταν χρειάζεται να παίξουμε το ρόλο της «σοβαρής Χρυσής Αυγής, δε διστάζουμε λεπτό.

Είμαστε και με το εμπόριο ναρκωτικών, τους εκβιασμούς, τις δολοφονίες και τις απειλές. Η ανταγωνιστικότητα και η ανάπτυξη δεν είναι εύκολο πράγμα, απαιτεί θυσίες.

Είμαστε με την ιστοσελίδα velonakaiklwsti.gr που παντελόνιασε 48.000 ευρώ, τρεις μήνες πριν τις εκλογές του 2015, για τρίμηνη παρουσία του λογοτύπου του ΚΕΕΛΠΝΟ… και μετά έκλεισε.

Είμαστε κάθε λέξη από τον ισολογισμό των πολυεθνικών και τις προβλεπόμενες μίζες του 7%.

H απάτη και η παρανομία είναι συνυφασμένη με τη διακυβέρνηση 40 χρόνων. Προτιμούμε αυτούς που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. Αυτούς που μας χρεοκόπησαν.

Περάσαμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγήκε στον κόσμο, που εκτιμάει την ειλικρίνεια. 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr