Σκέτο κώνειο το πολιτικό φαρμάκι του "NOVARTIS-GATE"…

Αντώνης Σαμαράς, Αδωνης Γεωργιάδης, Γιάννης Στουρνάρας, Ανδρέας Λοβέρδος, Ευάγγελος Βενιζέλος και σία, στον φαρμακερό ιστό του «NOVARTIS-GATE».

5a7c0e4c1dc524016f8b4686

Του Ζω.Ρο.

Δυστυχώς γι αυτούς όμως, τούτη τη φορά δεν μπορούν να ξιφουλκούν καταγγέλλοντας «διατεταγμένους πολιτικούς συκοφάντες» _ ή «πολιτική στοχοποίηση και bullyng», όπως το λέει πιο σοφτ ο Στουρνάρας _ και απειλώντας με μηνύσεις και αγωγές τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε το μέγα σκάνδαλο. Βλέπετε, ήρθε στο καπάκι του δημοσιεύματος η κατάθεση στη Βουλή της σχετικής δικογραφίας να επιβεβαιώσει πλήρως το ρεπορτάζ και να βάλει φωτιά στα μπατζάκια της άλλοτε κυβερνώσας γαλαζοπράσινης παρέας, χαλώντας και τη μακεδονική σαλάτα του όψιμου μακεδονομάχου Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ετσι, οι εμπλεκόμενοι καταγγέλλουν τώρα τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την αρμόδια εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και, φυσικά, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απειλώντας τους με μηνύσεις (!), ενώ για τα δύο πολιτικά πρόσωπα μηρυκάζουν και τη γνωστή καραμέλα περί κυβερνητικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη, όταν το μόνο που… διέπραξαν είναι ότι ακολουθούν τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Πανικός! Με προεξάρχοντα, ως συνήθως, τον πολυπράγμονα αντιπρόεδρο Αδωνη, ο οποίος, εκτός από την αγαπημένη του μέθοδο να «φωνάζει… για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», υπερέβη τα εσκαμμένα tweetάροντας κατά της (α λα καρτ ανεξάρτητης) Δικαιοσύνης με τον αήθη σχολιασμό ότι «τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!..».

Από κοντά κι ο πολύς Βενιζέλος, που λεονταρίζει και κατά των δικαστικών λειτουργών και προειδοποιεί _ λέει _ ότι «οι συκοφάντες θα προσκρούσουν στον τοίχο της αλήθειας» και θα μετανιώσουν πικρά για τη«βάρβαρη προσβολή των θεσμών του κράτους δικαίου που συντελέστηκε από την κυβέρνηση σε συνεργασία, δυστυχώς, με δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα σκηνικό φτηνού πολιτικού αντιπερισπασμού»… Ωραίο αυτό με τον «τοίχο της αλήθειας» του Μπένυ… Αλήθεια, μήπως είναι σαν εκείνον στην υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου για τη μάσα στα εξοπλιστικά, όπου ο ολετήρας Ευάγγελος υποστήριζε πως οι τραπεζικοί λογαριαμοί μέσω των οποίων κινήθηκαν το μαύρο χρήμα και οι μίζες ήταν αριθμοί τηλεφώνων!!!

Προβλέπεται πολύ πικρό _ δηλητήριο, σκέτο κώνειο _ το πολιτικό φαρμάκι του «NOVARTIS-GATE»…

ΥΓ: «Ακλόνητο» επιχείρημα για το «στημένο» και τη «σκευωρία» του πράγματος που (μας) πλασάρουν οι εμπλεκόμενοι στη δικογραφία πολιτικοί, συνεπικουρούμενοι από τα γαλαζοπράσινα παπαγαλάκια τους στα συστημικά ΜΜΕ, ότι «το Documento γνώριζε _ λένε _ εδώ κι ένα χρόνο τις καταθέσεις…».

Το θέμα είναι αν, ποιοι, πώς και γιατί γνώριζαν για το σκάνδαλο μεγατόνων _ αφήστε που αυτή είναι η δουλειά της πραγματικής δημοσιογραφίας _ ή αν κάποιοι επίορκοι πολιτικοί (και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι και γιατροί) λαδώθηκαν με 50 εκατ. ευρώ από τη Novartis, ώστε η πολυεθνική του φαρμάκου να θησαυρίζει ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο κατά 23 δισ. ευρώ!!! Ε, νισάφι πια μ’ αυτή την καραμέλα ότι για όλα φταίει το… Documento και ο Βαξεβάνης με τις αποκαλύψεις που κάνουν!!!

Αλήθεια, το Documento διεξήγαγε την έρευνα του FBI; Το Documento εκτόξευσε τη φαρμακευτική δαπάνη στο 2% του ΑΕΠ; Το Documento αγόρασε 16 εκατομμύρια εμβόλια που εν πολλοίς δεν χρησιμοποιήθηκαν; Το Documento έπαιρνε θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ; Το Documento έστηνε off shore και τις κρύβει ακόμη από το πόθεν έσχες του; Το Documento εκτίναξε το χρέος της χώρας σε αστρονομικά ύψη; ‘Η μήπως το Documento διά του Ευάγγελου… Βαξεβάνη κατασκεύασε τον νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών και θέσπισε τα σχετικά με τις παραγραφές που εκμεταλλεύονται οι μιζαδόροι και τα τρωκτικά του δημόσιου χρήματος ώστε να τη σκαπουλάρουν;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…