Σκεφτείτε να είχαμε ακόμα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Αν σήμερα ο κορονοϊός προελαύνει στην Ελλάδα, δεν είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση της Ν.Δ. Ούτε πολύ περισσότερο ο δικός μας Τσώρτσιλ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ιστορία θα καταγράψει τις σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση αυτή.

5060103 1

Και θα καταλογίσει στους υπεύθυνους την έκταση και το βάθος του δράματος που ζει αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας. Ναι, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται, διότι:

Αντί να βγάλει, όπως υποσχόταν, τη χώρα από την επιτροπεία και τα δεσμά των Μνημονίων, έφερε και επέβαλε τέταρτο Μνημόνιο, όπως ακριβώς είχε προβλέψει και επαναλάμβανε συνεχώς ο κ. Μητσοτάκης. Με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα ουσιαστικά ανοχύρωτοι και με δεμένα χέρια μπροστά στην εισβολή της επιδημίας.

Αντί να θωρακίσει, όπως υποσχόταν, την οικονομία, και συνεπώς και την κοινωνία, με ένα μαξιλάρι κάποιων δισεκατομμυρίων, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις όποιες δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις, άφησε τα δημόσια ταμεία άδεια, με αποτέλεσμα η σημερινή κυβέρνηση να μην έχει στη διάθεσή της ούτε τα στοιχειώδη οικονομικά μέσα, για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Αντί να αποκαταστήσει τη διεθνή θέση της χώρας, τη θέση της στην Ευρώπη και την αξιοπιστία που θα επέτρεπε να βγει στις αγορές, παρέδωσε στον κ. Μητσοτάκη μια Ελλάδα Ψωροκώσταινα, χωρίς καμιά δυνατότητα χρηματοδότησης της μάχης με τον κορονοϊό, εκτός από την επαιτεία.

Αντί να διασώσει, όπως υποσχόταν, το διασωληνωμένο λόγω Μνημονίων ΕΣΥ και να αναστηλώσει τη ρημαγμένη δημόσια Υγεία με γενναία οικονομική ενίσχυση, κατάργηση του πεντάευρου, προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και πρόσβαση εκατομμυρίων ανασφάλιστων στην περίθαλψη, διέλυσε τα νοσοκομεία, υπονόμευσε με ΣΔΙΤ τον δημόσιο χαρακτήρα τους και παρέδωσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη πλίνθους και κεράμους.

Αντί να επιβάλει στη δημόσια Υγεία αξιοκρατία και διαφάνεια, διόρισε στις διοικήσεις των νοσοκομείων αποτυχημένους πολιτευτές, υπέργηρους αργυραμοιβούς ψήφων, κουμπάρους και κουμπάρους κουμπάρων, έτσι που να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο μια ήδη βεβαρυμένη κατάσταση.

Ευτυχώς, όλα αυτά τελείωσαν. Η νέα κυβέρνηση, ακόμα κι αν παρέλαβε ερείπια, δεν έχει οικονομικά μέσα, δεν έχει μαξιλάρι, δεν έχει πρόσβαση στις αγορές και βιώνει τα δεσμά του τέταρτου Μνημονίου, δίνει με αποτελεσματικότητα τη μάχη. Σκεφτείτε να είχαμε ακόμα στην κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Εδώ κάνουμε τον σταυρό μας…

Πηγή: Aυγή 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Καταγραφή 22

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018