Newsroom

Newsroom

Σκάνδαλο Piggate στη Βρετανία: Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα γουρουνιού!

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ψάχνει να… «κρυφτεί» έπειτα τα όσα «γαργαλιστικά» είδαν το φως της δημοσιότητας, για πολύ ιδιαίτερες και μάλλον ντροπιαστικές, προσωπικές στιγμές του.

cameron 5

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ψάχνει να… «κρυφτεί» έπειτα τα όσα «γαργαλιστικά» είδαν το φως της δημοσιότητας, για πολύ ιδιαίτερες και μάλλον ντροπιαστικές, προσωπικές στιγμές του.

Ο παλιός φίλος του βρετανού πρωθυπουργού και πρώην βασικός χρηματοδότης του κόμματος των Συντηρητικών, λόρδος Ασκροφτ περιγράφει στο βιβλίο του με τίτλο Call me Dave, λεπτομέρειες από την κοινή φοιτητική ζωή των δύο αντρών .

Το βιβλίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας μεταξύ άλλων και μια πικάντικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και ένα γουρούνι. Όπως αναφέρει μέλος της Βουλής των Λόρδων και ένας φωτογράφος που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ο νεαρός τότε Κάμερον αναγκάστηκε να έλθει σε σύντομη σεξουαλική επαφή με το γουρούνι ως μέρος τελετής μύησης στην αδελφότητα Flam Club. Συγκεκριμένα έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού! Παράλληλα, το βιβλίο αναφέρει πως έκανε συχνά χρήση μαριχουάνας και επέτρεπε στους φίλους τους να φέρνουν κοκαΐνη στο πατρικό του.

kamreorn5

Σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ο Ασκροφτ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη βιογραφία, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση. Εντύπωση προκαλεί η ομοιότητα του περιστατικού με το γουρούνι με το πρώτο επεισόδιο της βρετανικής σειράς Black Mirror, όπου ο βρετανός πρωθυπουργός εξαναγκάζεται σε σεξουαλική πράξη με το ζώο ζωντανά στην εθνική τηλεόραση.

kamreorn3

Ωστόσο, ο δημιουργός της σειράς, Τσάρλι Μπρούκς διέψευσε και αστειεύτηκε με το συμβάν, γράφοντας στο Twiter: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Black Mirror τελικά ήταν ντοκυμαντέρ». Η νέα βιογραφία που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο αποδίδει στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον καταχρήσεις και ακρότητες την εποχή που ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Τα πρώτα αποσπάσματα του βιβλίου που έγραψε ο πολυεκατομμυριούχος Λόρδος Άσκροφτ, πρώην αντιπρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος του Κάμερον, δημοσιεύτηκαν σήμερα στην εφημερίδα Daily Mail. Σχεδόν αμέσως, τα sites πήραν φωτιά. 

kamreorn2

Το #Piggate περιγράφει μια από τις σκηνές που θα ήθελε να ξεχάσει ο Βρετανός πρωθυπουργός. «Ο Κάμερον έβαλε ένα απόκρυφο μέλος της ανατομίας του στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς μυήσεων μιας μυστικής λέσχης της Οξφόρδης, της Piers Gaveston που είναι διαβόητη για τις παράξενες τελετουργίες και τις σεξουαλικές ακρότητές της».

Η Ντάουνινγκ Στριτ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την έκδοση της βιογραφίας. Η Daily Mail διαβεβαιώνει ότι “η πολιτική βιογραφία είναι η πιο εκρηκτική της δεκαετίας”. Ωστόσο η εφημερίδα Guardian πιστεύει ότι το βιβλίο δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο.

kamreorn4

Ο ζάμπλουτος Λόρδος Μάικλ Άσκροφτ, ομολόγησε ότι έγραψε το βιβλίο “Call Me Dave” για λόγους εκδίκησης, επειδή ο Κάμερον δεν του έδωσε “τη σημαντική θέση που του είχε υποσχεθεί” μετά την εκλογή του στην πρωθυπουργία το 2010. Μεταξύ άλλων, αναφέρει τη μαρτυρία ενός πρώην συμφοιτητή του πρωθυπουργού ο οποίος υποστηρίζει ότι κάπνισαν μαζί χασίς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όσο φοιτούσε στην Οξφόρδη ο Ντέιβιντ Κάμερον συμμετείχε σε μια ομάδα χρηστών κάνναβης, την αποκαλούμενη “Flam Club”.

Ο Κάμερον έχει ερωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για αυτά τα θέματα και πάντα περιοριζόταν να απαντάει ότι «βίωσε τις κλασικές εμπειρίες ενός φοιτητή». Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι στα φοιτητικά του χρόνια ο νυν πρωθυπουργός είχε «μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες» και υπήρξε μέλος μιας ακόμη λέσχης, της Bullingdon Club που απευθύνεται αποκλειστικά στην ελίτ και φημίζεται για την κατάχρηση αλκοόλ, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο.

 

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

6200552

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας.

Δολοφονία καρδιολόγου: Γιατί η «μαύρη χήρα» του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη;

603

Δολοφονία καρδιολόγου: Γιατί η «μαύρη χήρα» του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη;

Όσα είπε η δικηγόρος της αδελφής του θύματος Κική Πακιρτζίδου - Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις…