Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Στο επίκεντρο ο Γρ. Δημητριάδης μετά τις νέες αποκαλύψεις

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, «η ενεργοποίηση του Predator στην Ελλάδα έγινε μετά από “γέφυρα” επαφών που δημιουργήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και πως εκείνοι που συμμετείχαν στις συνεννοήσεις φαίνεται να ήταν γνωστοί του Γρ. Δημητριάδη»

hacker g45c19673a 1920

Αποκαλύψεις που προέρχονται από μάλλον φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης, αλλά και μια αμήχανη αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που βρέθηκε να μιλάει για «εικασίες» και «μύθους» και να κατηγορεί όσους ασκούν κριτική ότι «όποιος δεν μπορεί να παράγει πολιτική για τα μεγάλα και σοβαρά, καταφεύγει στην αναπαραγωγή μύθων».

Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως, εν όψει και της επίσκεψης στην Αθήνα της Εξεταστικής Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (2-3 Νοεμβρίου), που ερευνά τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων. Να θυμίσουμε ότι η PEGA έχει ζητήσει τη συνδρομή της Europol για τη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Η παρακολούθηση Χρυσοχοΐδη

Η πρώτη -νέα- αποκάλυψη προήλθε από δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, όπου χωρίς να κατονομάζεται, φωτογραφίζεται ο πρώην σύμβουλος και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης ως το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων (πολιτικών αντιπάλων και μη) και επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (που επίσης δεν κατονομάζεται, αλλά είναι σαφές ότι πρόκειται για τον πρώην υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.)

Επίσης, εμφανίζει τον Γρηγόρη Δημητριάδη ως το πρόσωπο που πιθανόν έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις υποκλοπές με το Predator, για την αποτυχημένη απόπειρα παρακολούθησης κι άλλου πολιτικού προσώπου, αλλά και για κάνει λόγο για άλλο πολιτικό που επιχειρήθηκε να παρακολουθηθεί αλλά απέφυγε την παγίδα, και μάλιστα για ιδιωτικούς λόγους»!

Και οι αποκαλύψεις του… ΒΗΜΑΤΟΣ

Η νέα βόμβα θα σκάσει από το ΒΗΜΑ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι «η ενεργοποίηση του Predator στην Ελλάδα έγινε μετά από “γέφυρα” επαφών που δημιουργήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και πως εκείνοι που συμμετείχαν στις συνεννοήσεις φαίνεται να ήταν γνωστοί του Γρ. Δημητριάδη».

Θυμίζει βεβαίως ότι τα περισσότερα από όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας έχουν ήδη αποκαλυφθεί από το Insidestory. Ωστόσο, υπάρχει ένα καινούργιο στοιχείο και αυτό είναι ο ρόλος ανιψιού του πρωθυπουργού.

Πηγή: efsyn.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…