Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Η Μπακογιάννη παραδέχεται ότι άλλαξε τηλέφωνο υπό τον φόβο του Predator (Video)

«Θέλω όμως να μάθω αν παρακολουθούμαι και αν πράγματι, υπάρχει υπεύθυνος των παρακολουθήσεων αυτών».

5a4777411dc5246d0b8b45d6

Kατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Kriti TV και την εκπομπή “Αντιθέσεις”, η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και τον τρόπο που η ίδια αντέδρασε στον απόηχο των αποκαλύψεων.

Συγκεκριμέα, όταν η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν, τόσο την ίδια όσο και τον γιο της Κώστα και την κόρη της Αλεξία, να έχουν υπάρξει θύματα παρακολούθησης και τα κινητά τους τηλέφωνα να έχουν πληγεί από κακόβουλο λογισμικό, η ίδια -όπως παραδέχτηκε- αναγκάστηκε να αλλάξει συσκευή, χωρίς ωστόσο να αποστείλει την παλιά στο εξωτερικό για έλεγχο.

«Όχι. Δεν τα έστειλα, αλλά για να είμαι τελείως ειλικρινής, άλλαξα τηλέφωνο. Δεν τα έστειλα όμως, είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

Έχω αίσθηση τι γίνεται με αυτά τα λογισμικά γιατί ανήκω σε μία επιτροπή της Ευρώπης που ασχολείται με αυτά. Είχα την ψευδαίσθηση ότι έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας ορισμένες κινήσεις να προφυλαχθούμε, να μη δηλώνουμε τοποθεσία και διάφορα τέτοια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε διεθνώς. Αυτή τη στιγμή αυτά τα κακόβουλα λογισμικά είναι στα χέρια “Χ” ανθρώπων τα οποία χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες, σε επιχειρηματίες για να υπάρξει αυτού του είδους η παρακολούθηση».

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα ήθελε να διαπιστώσει πώς και από ποιον μολύνθηκε η συσκευή της, η βουλεύτρια της ΝΔ απάντησε:

«Βεβαίως και θέλω. Και είναι η δεύτερη έρευνα η οποία κάνει η δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω να δώσω κανένα στοιχείο γιατί δεν ξέρω τίποτα άλλο. Εγώ διάβασα ότι με παρακολουθούνε, καλού κακού άλλαξα το τηλέφωνό μου και δεν απασχολήθηκα περαιτέρω. Θέλω όμως να μάθω αν παρακολουθούμαι και αν πράγματι, εάν υπάρχει υπεύθυνος των παρακολουθήσεων αυτών όταν τον βρει η Δικαιοσύνη».

Δείτε το βίντεο:

 

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…