Σκάνδαλο παρακολουθήσεων – Αποκάλυψη: Το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω του Θοδωρή Καρυπίδη

Το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, και τον εκδότη της Εφημερίδας «Παραπολιτικά», κ. Κουρτάκη

marinakis karypidis 1024x742 1

Το σύστημα παρακολούθησης Predator σε συνδυασμό με τις επίσημες παρακολουθήσεις που γίνονται από την ΕΥΠ με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, επεκτείνοντας σε όλο το πολιτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το documentonews.gr, την Κυριακή θα προβεί σε αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης από το Μαξίμου με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα, ωστόσο, μετά από σχετικό δημοσίευμα (Εφημερίδα Μακελειό), είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματικά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκεται στη λίστα παρακολουθήσεων μέσω του βρώμικου λογισμικού καταγραφής.

Το σύστημα φαίνεται ότι έχει καταγράψει συνομιλίες του Θοδωρή Καρυπίδη, με τον επιχειρηματία, εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Πώς παρακολουθούσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Όπως έχει ήδη γράψει το Documentonews.gr, το σύστημα Predator ήταν συμπληρωματικό σε μια μεθοδολογία παρακολουθήσεων που ξεκινούσε από το Πρωθυπουργικό γραφείο και την ΕΥΠ.

Στο πλαίσιο αυτών των σχεδιασμών, διάφορα πρόσωπα, εν πρώτης άσχετα με το βασικό σχέδιο παρακολούθησης, μολύνονταν με το λογισμικό για να συλλέγουν κρίσιμες πληροφορίες.

Δηλαδή, φίλοι πολιτικών προσώπων, συνεργάτες πολιτικών, αλλά και επιχειρηματιών, παγιδεύονταν με το Predator προκειμένου να παρακολουθεί στην ουσία ο επιχειρηματικός και πολιτικός παράγοντας.

Έτσι φαίνεται να έχει συμβεί και με την υπόθεση Θ. Καρυπίδη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, όπως και ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης, ήταν σε συνεχή επαφή και σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν ο πραγματικός στόχος.

Έτσι, το λογισμικό αποφάσισαν να φυτευτεί στον Καρυπίδη και στον Γιάννη Κουρτάκη προκειμένου να καταγράφονται οι κινήσεις και συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες του Documento για παρακολούθηση του παράγοντας του Άρη επιβεβαιώνονται και από τον ίδιο τον Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς βρέθηκε στο κινητό του λινκ που παρέπεμπε στο «αμαρτωλό» edolio5.

Η συνέχεια των αποκαλύψεων στο Documento την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: Documentonews.gr

Θεσσαλία: Μηνυτήρια αναφορά Κουρέτα μετά την αποκάλυψη Documento για το θάψιμο ζωντανών αιγοπροβάτων

αιγοπροβατα

Θεσσαλία: Μηνυτήρια αναφορά Κουρέτα μετά την αποκάλυψη Documento για το θάψιμο ζωντανών αιγοπροβάτων

Μετά από σύσκεψη σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας έδωσε εντολή να αντικατασταθεί…

Nέο σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μήνυσε ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού

enorgani kataggelia gia prop

Nέο σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μήνυσε ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού

Νέα υπόθεση κακοποίησης αθλήτριας βλέπει το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στα…

Αδιανόητο ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με καπνογόνα και κροτίδες – Εισβολή Μαροκινών στο γήπεδο (video)

μαροκο ολυμπιακοι

Αδιανόητο ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με καπνογόνα και κροτίδες – Εισβολή Μαροκινών στο γήπεδο (video)

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, έχουν εξοργίσει τους κατοίκους της…