Newsroom

Newsroom

Τελικά «ξεστοκάρουμε»… Δεν το λέμε εμείς, όλος ο ΣΚΑΪ το ομολογεί

Και ο Πορτοσάλτε, και ο Οικονόμου, και η Κοραή «στηρίζουν» Αλέξη Τσίπρα

Screenshot 4 1

Η χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής Εμβολιασμού να μην χορηγείται σε άτομα ηλικίας κάτω των 60 ετών το εμβόλιο της AstraZeneca και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της, δημιουργούν νέα δεδομένα στην κατά τ’ άλλα άριστη σχέση και συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης και ΣΚΑΪ.

Η σημερινή μέρα εξελίσσεται σε ένα ατέλειωτο μαρτύριο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς «εν χορώ» κορυφαίοι δημοσιογράφοι του σταθμού παίρνουν αποστάσεις από τη διαχείριση των εμβολιασμών και ταυτόχρονα στηρίζουν ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα για την κριτική που άσκησε στο παρελθόν.

Με πρώτο και καλύτερο τον Άρη Πορτοσάλτε και την ηχηρή ομολογία του, πως «ο Τσίπρας είχε δίκιο».

Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως η κυβέρνηση δικαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα, όταν αυτός έκανε λόγο για ξεστοκάρισμα…

«Ότι θα ερχόταν η κυβέρνηση να δικαιώσει τον Τσίπρα που μιλούσε για ξεστοκάρισμα. Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πως η επιτροπή είπε ότι οι ηλικίες 30 με 40 θα κάνουν μόνο AstraZeneca;», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Τη «γραμμή» Πορτοσάλτε περί ξεστοκαρίσματος – τη «γραμμή» Τσίπρα βασικά για να είμαστε δίκαιοι –  υιοθέτησαν και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του σταθμού.

Σε μια πρωτόγνωρη κρίση ειλικρίνειας, ακόμα και ο Δημήτρης Οικονόμου «άδειασε» την κυβέρνηση για το εμβόλιο της AstraZeneca και έκανε λόγο για ξεστοκάρισμα. «Δεν έχει άδικο ο Τσίπρας εδώ που τα λέμε», αναφέρει ο δημοσιογράφος όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο.

Από κοντά και η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, φανερά εκνευρισμένη με τους χειρισμούς Μητσοτάκη, δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε τελικά δίκιο.

«Βλέποντας τους χειρισμούς που έγιναν, έχω να πω πως μιλάμε για την πλήρη δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε εμφατικά η Χ. Κοραή αφήνοντας σύξυλο τον Άδωνι Γεωργιάδη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή.

Χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και μίλησε εκ νέου για το θέμα και την επίμαχη δήλωση. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως όλοι τότε έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ενώ αυτός είπε απλά ότι πρέπει να δίνεις στους πολίτες επιλογές για το πιο εμβόλιο θα αξιοποιήσουν. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…