ΣΚΑΪ "fake news": Παρουσίασαν πλειστηριασμό του 2012 ως σημερινό (video)

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση λένε και τούτο στην περίπτωση του ΣΚΑΪ και της προπαγάνδας του φαίνεται πως βρίσκει απόλυτη εφαρμογή. Τι έκαναν αυτή τη φορά στο κανάλι του Φαλήρου; Εμφάνισαν πλειστηριασμό του 2012 ως σημερινό!

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, για τον ΣΚΑΪ όμως ήταν απλώς η μετάδοση μιας ακόμη ψευδούς είδησης. Η πλάκα είναι πως οι παρουσιαστές είπαν προλογίζοντας το θέμα ότι «βγάζουμε αυτή την περίπτωση για να την αναδείξουμε, για να απαντήσουμε σε όσους λένε ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα». Καλό έτσι; 

Μιλώντας για το σοβαρότατο ζήτημα των πλειστηριασμών, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ κάλεσαν στην εκπομπή τους κάποιον του οποίου η πρώτη κατοικία είχε βγει στο «σφυρί». Ελάτε όμως που αυτό, όπως ο ίδιος είπε, είχε συμβεί το 2012; 

«Εμένα το σπίτι το πήρε η τράπεζα με πλειστηριασμό το 2012» λέει αυτολεξεί και προσθέτει: «… και το 2016 –τέσσερα χρόνια μετά ήρθαν βίαια να με πάρουν ένα πρωινό». Συμπλήρωσε δε ότι έλαβε ειδοποιητήριο το 2012 που γράφει «το σπίτι ανήκει στην τράπεζα και όποτε θέλει η τράπεζα θα βγεις στο δρόμο για να πάρουμε το σπίτι».

Τι λέτε πως συνέβη μετά απ’ αυτή την εξέλιξη; Απολύτως τίποτα αφού ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου επέμεινε λέγοντας «σας βγάλαμε σήμερα για να καταδείξουμε το ψέματα των πολιτικών. Διότι εδώ κατηγορούνται συνεχώς δημοσιογράφοι, κανάλια ότι λένε ψέματα. Πως δεν υπάρχουν πρώτες κατοικίες που βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Και ότι είναι μόνον βίλες στα βόρεια προάστια».

Τι άλλο να σχολιάσει κανείς μετά απ’ αυτό;