Το σίριαλ της κλωτσιάς: «Έδωσε» τον διαδηλωτή ο Μπογδάνος – Είσαι χαφιές, απαντά το ΚΚΕ

Ο Μπογδάνος έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία, αλλά και το ονοματεπώνυμο ενός από τους διαδηλωτές που συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ στη διαδήλωση του Σαββάτου

4914920

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της ΝΔ και αυτοχαρακτηριζόμενος ως δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την εντυπωσιακή κλωτσιά που έδωσε διαδηλωτής του ΠΑΜΕ σε αστυνομικό των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ εναντίον της επίσκεψης Πομπέο το Σάββατο.

Η… κινηματογραφική κλωτσιά έκανε τον γύρο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, όμως η πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού φαίνεται πως ξεκίνησαν σήμερα, με το «δώσιμο» των στοιχείων του διαδηλωτή από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την άμεση και σκληρή απάντηση από την πλευρά του ΚΚΕ.

Λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας λοιπόν, ο Κωνστναντίνος Μπογδάνος έσπευσε στο twitter για να «δώσει», σε ένα πρωτοφανές για βουλευτή ποστάρισμα» τα στοιχεία του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ. «Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται ********** του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ», αναφέρει συγκεκριμένα.

Άμεσα βέβαια απάντησε και ο κλασσικός συνομιλητής του, ο Θάνος ο Τζήμερος που βάζοντας το δικό του λιθαράκι, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα και του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

«Την (μη) αντίδραση του ΚΚΕ την ξέρουμε. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση εισαγγελέα και υπουργού Δημόσιας Τάξης. Ή μήπως την ξέρουμε κι αυτή; (Καθώς η ΝΔ τιμάει τους αγώνες τη φασιστεράς;)», λέει ο Τζήμερος από την πλευρά του που τελευταία η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συνεχής και ολοένα και πιο διασκεδαστική.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε το διαδικτυακό του «έργο», καθώς σε επόμενο tweet που απαντούσε σε επικριτικό σχόλιο που τον χαρακτήριζε «δωσίλογο»: «Το όνομα έχει βγει από χθες, αλλά οι κουκουλοφόροι χαφιέδες του ανώνυμου διαδικτύου μιλάνε σήμερα για δοσιλογισμό απειλώντας. Η δημοκρατία έχει συνηθίσει τους τραμπουκισμούς των ολοκληρωτιστών. Δεν φοβάται, δεν πτοείται», δήλωσε, προσπαθώντας προφανώς να θυματοποιηθεί διαπιστώνοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρωτοφανής και απαράδεκτη ανάρτησή του.

ΚΚΕ: Χαφιεδικού τύπου η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων του διαδηλωτή

Άμεση όμως ήταν και η απάντηση από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, που… αντέδρασε όπως ζήτησε ο Μπογδάνος, αλλά μάλλον όχι με τον τρόπο που ο ίδιος θα επιθυμούσε.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;», αναρρωτιέται το ΚΚΕ.

«Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους», καταλήγει η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…