Ο Πατούλης σιωπά για τον 53χρονο από τα Σεπόλια αλλά… «τιμά» τις Παγκόσμιες Ημέρες

Θα περίμενε κανείς από τον κ. Πατούλη να εκφράσει έστω τον αποτροπιασμό του για τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό

5683675

Την ίδια στιγμή που ολοένα και περισσότεροι από όσους έχει γίνει γνωστό ότι συναναστρέφονταν κοινωνικά και πολιτικά με τον 53χρονο δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν ότι ο ίδιος εξέδιδε και βίαζε μια ανήλικη κοπέλα ηλικίας μόνο 12 ετών,  ο Περιφερειάρχης Αττική δεν έχει βρει να πει «μισή» κουβέντα για τον 53χρονο μαστροπό.

Επιβεβαίωση Οικονόμου

Πριν από λίγη ώρα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό να είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και να διατηρεί στενές πολιτικές σχέσεις με μια σειρά υψηλόβαθμων στελεχών. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Γιώργος Πατούλης.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ο Γ. Πατούλης περιφερειάρχης Αττικής σήμερα με τη ΝΔ, να βγάζει λόγο στην οικία του 53χρονου σε κόμοα που είχε προσκαλέσει επί τούτου, προφανώς σε προεκλογική συγκέντρωση τον Οκτώβριου του 2017.

“Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μία, έναν προς έναν που είστε εδώ μετά από το κάλεσμα που έκανε η οικογένεια του Ηλία. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ηλία”, είπε και ξαναείπε ο Γ. Πατούλης, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον 53χρονο.

 

Σε άλλο βίντεο τραβηγμένο στον επαγγελματικό χώρο του 53χρονου, πάλι ο Γ. Πατούλης ακούγεται να εξυμνεί τον… οικογενειάρχη και καλό Νεοδημοκράτη “Ηλία”:

«Ο Ηλίας που είναι ένα καλό παιδί … οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος»… « καλός οικογενειάρχης«, ακούγεται να  λέει κάποια κυρία… και αναλαμβάνει να συνεχίσει ο νυν περιφερειάρχης: «Κκαλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός έλληνας, καλός νεοδημοκράτης… »

Να τον χαίρονται αυτό το «υπόδειγμα» ανθρώπου….!

Σιωπή από Γιώργο Πατούλη

Την ίδια στιγμή που στενός φίλος του 53χρονου όπως και ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας δηλώνουν ρητά ότι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την δράση του 53χρονου και δηλώνουν ρητά τον αποτροπιασμό τους, ο Γιώργος Πατούλης δεν έχει πει «μισή κουβέντα».

Πιθανόν να τον «κάλυψαν» οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, που δήλωσε ότι κανείς από αυτούς με τους οποίους φωτογραφήθηκε ο Η. Μίχος δεν γνώριζε το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

Σε κάθε περίπτωση, θα περίμενε κανείς από τον κ. Πατούλη να εκφράσει έστω τον αποτροπιασμό του για τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό. Άλλωστε πρόκειται για μια τραγική υπόθεση που έχει συνταράξει συθέμελα την Ελληνική κοινωνία.

Όμως ο ίδιος προς στιγμή έχει επιλέξει να βγάλει ανακοίνωση μόνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.