Newsroom

Newsroom

Σήμερα στην Δράμα το τελευταίο «αντίο» στο Γιώργο Καραϊβαζ-Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής του

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην κοινότητα Καλλιφύτου Δράμας, πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

5279871 1

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, λόγω των αυστηρών μέτρων του κορονοϊού. Τον Γιώργο Καραϊβάζ θα αποχαιρετήσουν η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, η σύζυγός του και ο γιος του, άλλοι συγγενείς και φίλοι.

Δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος μετέδωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, τη συγκλονιστική ανάρτηση της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή. Για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός, δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι αυτό το ταξίδι», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η αδελφή του Ανατολή.

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…