Newsroom

Newsroom

Σήμερα η νεκροψία του 9χρονου αγοριού που υπέστη ηλεκτροπληξία -Τι αφηγήθηκε ο πατέρας (Video)

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας, είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή ρεύματος στους ιδιοκτήτες στο παρελθόν - «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό»

IKJYTFTDR

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμιζει ότι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.  Όμως, μία από αυτές φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο MEGA ο πατέρας, είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή ρεύματος στους ιδιοκτήτες στο παρελθόν.

«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια» σημειώνει.

«Ήταν δράμα μεγάλο. Πήγε το παιδί να παίξει, μας έφυγε το παιδί για πέντε λεπτά… Έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά», είπε στο MEGA ο κ. Γιάννης, ο πατέρας του 9χρονου.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια. Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό», συμπληρώνει.

Δείτε τι αφηγήθηκε ο πατέρας:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ