Newsroom

Newsroom

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου υπαρχιφύλακα στη Φλώρινα

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 αναμένεται να γίνει η κηδεία του 43χρονου υπαρχιφύλακα στη Φλώρινα, ο οποίος έχασε τη ζωή…

astinomikos

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 αναμένεται να γίνει η κηδεία του 43χρονου υπαρχιφύλακα στη Φλώρινα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αλβανούς κακοποιούς στην ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας.

 

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άτυχος αστυνομικός μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του είχε μεταβεί στη δύσβατη περιοχή του Βρεντερού προκειμένου να ελέγξουν καλύβα. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι εκεί διέμεναν κακοποιοί οι οποίοι έκλεβαν δίχτυα ψαράδων μαζί με τα ψάρια τους στην περιοχή και όχι μόνο.

 

Δύο από τους αστυνομικούς εισέβαλλαν στην καλύβα, ενώ ο τρίτος παρείχε κάλυψη από απόσταση. Οι δύο άλβανοί άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ. Οι σφαίρες βρήκαν τον άτυχο 43χρονο ενώ προσπαθούσε να κρυφτεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο τρίτος αστυνομικός ανταπέδωσε τα πυρά με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο κακοποιοί νεκροί.

 

Το περιστατικό έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία. Στην κηδεία αναμένεται να παραστεί και ο υπυοργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας. Ο άτυχος αστυνομικός ήταν πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού.

 

 

 

 

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…