Newsroom

Newsroom

Σημαντικές δικονομικές παραλείψεις καταγγέλλει ο συνήγορος της οικογένειας Φύσσα

Σημαντικές δικονομικές παραλείψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κατήγγειλε στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο συνήγορος της οικογένειας…

Σημαντικές δικονομικές παραλείψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κατήγγειλε στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο συνήγορος της οικογένειας του δολοφονηθέντος, Γιώργος Μαραγκός. Ο κ. Μαραγκός αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κατασχετήριο του οχήματος του Ρουπακιά, ούτε έκθεση δακτυλοσκόπησης, ούτε αναφέρεται σε κανένα έγγραφο η ύπαρξη δευτέρου ατόμου.

Επιπλέον, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, διερωτήθηκε ποιοι και από που την τράβηξαν, δεδομένου ότι, όπως είπε, όταν πήρε τη δικογραφία στα χέρια του δεν υπήρχε βιντεοσκοπημένο υλικό ή φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του δικηγόρου πάντως, η φωτογραφία είναι μάλλον προϊόν βιντεοσκόπησης.

Ο κ. Μαραγκός εξέφρασε επιπροσθέτως την απορία του για το ποιος προμηθεύτηκε την εν λόγω φωτογραφία και αν πλήρωσε γι΄αυτήν. Κλείνοντας, δήλωσε ότι η υπόθεση εκφεύγει από τα πλαίσια της στυγνής δολοφονίας. “Αρχίζουν και ταυτοποιούνται στοιχεία ανθρώπων οι οποίοι είχαν εμπλακεί πριν και μετά από τη δολοφονία”, είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως έχει πληροφορηθεί, ήδη έχει καταθέσει ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει εκθέσει γεγονότα για το τι συνέβη πριν και μετά το φόνο.

Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Μαραγκό ο οποίος βρίσκεται τούτη την ώρα στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, στην οποία θέτει τα παραπάνω ζητήματα. Οποιαδήποτε δήλωση θα γίνει μετά το τέλος της συζήτησής τους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή