Newsroom

Newsroom

Σηκώνει το γάντι ο Πολάκης: Μπακογιάννη μιλάς σε ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και όχι σε εξωγήινο που προσγειώθηκε στον Υμηττό

 Άμεση και καυστική απάντηση στις απίθανες δικαιολογίες του Δημάρχου Αθηναίων

4870974

Δεν άφησε να περάσει αναπάντητη, η «απάντηση» του Κώστα Μπακογιάννη προς τον ίδιο, ο Παύλος Πολάκης.

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο facebook, o πρώην αναπληρωτής Υγείας Π. Πολάκης ανταπαντά στον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη

Η ανάρτηση – απάντηση του Παύλου Πολάκη στο Δήμαρχο Αθηναίων:

Κωστα Μπακογιάννη:

Πηγες να μου «απαντήσεις» στη χθεσινή ανάρτηση!

«Μικρή λεπτομέρεια» μιλάς σε ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και όχι σε μετανάστη εξωγήινο που προσγειώθηκε στον Υμηττο .

Από τιμές έργων και υλικών ξέρω και γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα και λόγω εμπειρίας και λόγω διαβάσματος .

ΠΡΩΤΟΝ

Με όλα αυτά που λες η μεταλλική ζαρντινιέρα πάνω από 200 ευρώ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!! (Βρίσκεις και με 35 ευρώ δες φωτό 2)

Για την ψευδοπιπεριά που αναρτησα χθες και φωτογραφία από κατάστημα που τα πουλάει με 40 ευρώ και εσυ την αγόρασες 350 ,δεν ειδα να λες τίποτα !!ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;;;(φωτό 3)

Αυτά τα «κουλτουριάρικα» περι συντήρησης κλπκλπ το εξηγείς λιγάκι; Τα πληρώνεις στο δεκαπλάσιο σήμερα για να μην έχεις συντήρηση μεθαύριο ; Ποια, τα παγκάκια τα δέντρα η τις ζαρντινιέρες ;

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως είναι υπερτιμολογημένα και παρά πολύ μάλιστα ,γι αυτό ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ! !!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

Ο δημόσιος χώρος σαφώς και έχει ιδεολογία !!

Αρχικά πρέπει να υπάρχει και να τον γεύεται η πλειοψηφία .Εσεις ως ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα ασχολείστε με τον ιδιωτικό χώρο και την ατομική ιδιοκτησία .

Στη συνέχεια το πως τον φτιάχνεις(και πόσο σου κοστίζει δηλαδή) και σε τι σχέδιο τον εντάσσεις έχει και ιδεολογική και πολιτική αφετηρία και σαφώς και αποτέλεσμα .!! Θελουμε δημόσιο χώρο συνεύρεσης των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων τους ,χώρο αναψυχής ,πολιτισμού Αθλητισμου ,Αναπτυξης των ανθρωπίνων σχέσεων της αλληλεγγύης με ήπια επιχειρηματικότητα

Η θελουμε δημόσιο χώρο που απλά θα διευκολύνει τον «κύκλο εργασιών» των τουρ οπερειτορ, των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων ,κάνοντας το κέντρο απροσπέλαστο για τους πολίτες του λεκανοπεδίου με μόνους διαβάτες αυτούς που κουβαλούν τα λεωφορεία των ξένων τουριστών ;;

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,την κάνουμε όποτε χρειαστεί…. γιατί Προφανως και δεν έχει βρει το δρόμο της η Αθηνα με σένα….

ΥΓ.Οσο για το ποιος θέλει να κρύψει τι ,δήμαρχε Αθηναίων,ρωτα το θείο ή τη μητέρα σου να σου πουν γιατί τα ΜΜΕ που σας λιβανίζουν δεν έπαιξαν καθόλου

-τη μίζα 2,6 σε Παπασταύρου που χρηματοδότησε τις εκλογές του 15 το Σαμαρά ,

-την είδηση πως ο άντρας της Ράικου συνταγογράφησε σε ανύπαρκτους ασθενείς 1,7 εκατομ ευρώ φάρμακα της Νοβαρτις

-την είδηση πως η μητρική Νοβαρτις πλήρωσε 310 εκατομμύρια στην Αμερική παραδεχόμενη πως η Νοβαρτις Ελλάς διέφθειρε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ στην Ελλάδα το 2012-15 για να τιμολογήσουν τα φάρμακα της με τρόπο που μας καταλήστεψε ως κράτος!!!

Ρώτησε τους Δήμαρχε ,γιατί μπορεί λόγω ηλικίας να μην έχεις ασχοληθεί και να μην ξερεις απ αυτά…. Ειδικά η μητέρα σου που κάποτε ω «Δημοκρατική Συμμαχία» κατέθετε και επίκαιρη ερώτηση για τη διαφθορά στην Υγεία ξέρει να σου πει ποιος θέλει να κρύψει και τι… ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!

Υπενθυμίζεται ότι λίγα λεπτά πριν ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε υπερασπιστεί τις περιβόητες ζαρντινιέρες με επιχειρήματα του τύπου…«ζυγίζουν ένα τόνο για να μην γίνονται πολεμοφόδια».

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε:

“Ο κ. Πολάκης, με τον γνωστό μειλίχιο και ευγενικό τρόπο του, μας επιτίθεται για το κόστος του αστικού εξοπλισμού, του Μεγάλου Περιπάτου, λέγοντας ότι “τρώμε λεφτά”!!

Για πολλοστή φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αγνοήσει την πραγματικότητα και να αρνηθεί την αλήθεια. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, και τους συν αυτώ, ότι όταν ένας δήμος προμηθεύεται αστικό εξοπλισμό, δεν το κάνει μόνο για τη θητεία του δημάρχου αλλά για πολλά χρόνια.

Μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν νοείται να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα επενδύοντας σε προμήθειες τις οποίες πετάμε μετά από λίγο ή πληρώνουμε πολύ περισσότερα για την συντήρησή τους. Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό.

Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια ότι όταν τελειώσει η πιλοτική περίοδος του Μεγάλου Περιπάτου και γίνουν μόνιμα τα έργα, θα ομορφύνουν τις 129 γειτονιές της Αθήνας. Μικρή λεπτομέρεια ότι όλα έγιναν με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τον κ. Πολάκη τον τυφλώνει η ανάγκη να κάνει αντιπερισπασμό για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από όσα έγιναν στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις. Ο δημόσιος χώρος δεν έχει όμως ούτε χρώμα ούτε ιδεολογια. Και η Αθήνα δεν προσφέρεται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση. Έχει δρόμο μπροστά της και επιτέλους, τον έχει βρει”.

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…