«Σιγή ιχθύος» από την Ν. Κεραμέως για τις εικόνες ντροπής από το πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν φαίνεται να «ακούμπησαν» την υπ. Παιδείας οι εικόνες ντροπής από μαθητές σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια που  προσπαθούν να βγουν από το πλημμυρισμένο τους σχολείο, αφού συνεχίζει να μην παίρνει θέση για το εν λόγω ζήτημα   

5121633

«Σιγή ιχθύος» διατηρεί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε σχολικά συγκροτήματα λόγω της κακοκαιρίας, εφαρμόζοντας την τακτική του «Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα». 

Συγκεκριμένα, τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φανερώνουν την εγκατάλειψη που βιώνουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, αφήνοντας τους δασκάλους να μετατρέπονται σε «ναυαγοσώστες» προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους μαθητές από τις τάξεις – κοντέινερ. 

Η σφοδρή κακοκαιρία «Μπάλλος» έχει μετατρέψει τους δρόμους της Αθήνας σε ποτάμια, η βροχή έχει καταφέρει να εισχωρήσει μέσα σε αίθουσες νηπιαγωγείων και πανεπιστημίων και η υπουργός Παιδείας δεν τολμά να δώσει εξηγήσεις για τις ευθύνες που της αναλογούν για τα τραγικά αυτά γεγονότα. Νηπιαγωγεία, σχολεία και πανεπιστήμια έχουν μείνει εντελώς ανοχύρωτα στο έλεος του «επιτελικού κράτους» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το οποίο για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ανίκανο να καταστήσει ασφαλείς τους πολίτες. 

Αντίθετα, αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο την ηγεσία του υπ. Παιδείας είναι ο «πόλεμος» απέναντι σε εκπαιδευτική και πανεπιστημιακή κοινότητα

Η Ν. Κεραμέως σήμερα, ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με τις ψηφιακές ακαδημαϊκές ταυτότητες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι «σφυρίζει αδιάφορα» μπροστά στις ανάγκες μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών. 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…