Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση για την επίσκεψη του προέδρου της Β. Μακεδονίας – Παριστάνουν ότι δεν έγινε ποτέ

Νεκρική σιγή στα social media για την επίσημη επίσκεψη Στέβο Πενταρόφσκι - Δεν έβρισκαν ποιος Υπουργός θα τον συνοδέψει - Καμία αναφορά στους επίσημους λογαριασμούς Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου 

Μικρή σημασία έχει αν ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι βρίσκεται στην Αθήνα ήδη από χθες, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη επίσκεψη μετά την ανεξαρτησία της Βόρειας Μακεδονίας.

Μικρή σημασία, επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε ότι αυτό το γεγονός δεν πρέπει να αναπαραχθεί.  

Έτσι, πιθανόν αυτή την είδηση να μην τη βρείτε να κρέμεται ψηλά στα site των συστημικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παρότι δεν χάνουν ευκαιρία να φιλοξενούν μια λαμπερή  φωτογραφία του Πρωθυπουργού που συνήθως συνοδεύει ένα κείμενο που του πλέκει το εγκώμιο.

Επίσης, δεν έχει κάποιο νόημα να ψάξετε στα προσωπικό προφίλ που διατηρεί ο Πρωθυπουργός στο Facebook, αλλά και ούτε και το προσωπικό λογαριασμό της  Προέδρου της Δημοκρατίας για να ενημερωθείτε σχετικά. Ούτε εκεί θα βρείτε την παραμικρή αναφορά στη συνάντηση του Στέβο Πενταρόφσκι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελαροπούλου.

Αυτό διότι η γραμμή από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη που εξελέγη αφού υιοθέτησε τις ακροδεξιές θέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι η «σιγή ιχθύος». Πρέπει λοιπόν, οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας να μην προσέξουν ότι η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την Βόρεια Μακεδονία – και ευτυχώς δηλαδή- διότι η κυβέρνηση δεν αντέχει ένα ακόμα στραβοπάτημα, και μάλιστα τόσο κρίσιμο.

Μάλιστα, ο τρόπος που η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει επικοινωνιακά την επίσκεψη, είχε ως αποτέλεσμα ο Πενταρόφσκι να καταθέσει στεφάνι στην πλατεία Συντάγματος και στον Άγνωστο Στρατιώτη έχοντας δίπλα του τον υφυπουργό τον Κώστα Φραγκογιάννη, υπεύθυνο για την οικονομική διπλωματία.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από την πλευρά του δήλωσε κόλλημα, αν και τον συνάντησε πρόσφατα στα Σκόπια ενώ δεν βρέθηκε ουδείς άλλος.

Βέβαια, την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επιτέλους στον όνομα της γειτονικής χώρας μέσα από ένα σχετικό tweet που έκανε για την επίσκεψη του Στέβο Πενταρόφσκι.

Όπως ο ίδιος σημείωσε: «Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας Πενταρόφσκι συμφωνήσαμε στην ανάγκη διεύρυνσης της διμερούς μας συνεργασίας, με έμφαση στους τομείς της οικονομίας, των επενδύσεων, της ενέργειας και της συνδεσιμότητας» 

 

 

Βίντεο-σοκ: Τραμπούκος μαθητής ξυλοκοπεί άγρια καθηγητή μέσα στην τάξη σε σχολείο των ΗΠΑ

Βίντεο-σοκ: Τραμπούκος μαθητής ξυλοκοπεί άγρια καθηγητή μέσα στην τάξη σε σχολείο των ΗΠΑ

Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή ότι δεν τα…

Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη δομή του Βόλου (Video)

Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη δομή του Βόλου (Video)

Η νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο αναμένεται…

Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Τι αποκαλύπτει ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα.