Newsroom

Newsroom

Σιγή ασυρμάτου στο ΠΑΣΟΚ

Σε μια περίοδο που επιχειρείται να εμπεδωθεί σιγή ασυρμάτου στο ΠΑΣΟΚ ώστε να πορευθούμε στην επιλογή ηγεσίας χωρίς να συζητηθεί…

Σε μια περίοδο που επιχειρείται να εμπεδωθεί σιγή ασυρμάτου στο ΠΑΣΟΚ ώστε να πορευθούμε στην επιλογή ηγεσίας χωρίς να συζητηθεί τίποτα άλλο πέρα από το ποιος υπογράφει για ποιον με όρους που επικεντρώνονται στην εξουσία αυτή καθαυτή, 7 μέλη της Κυβέρνησης προσπαθούν να διαμορφώσουν μια συλλογικότητα με διαφορετικό χαρακτήρα. Είναι ασφαλώς μια θετική κίνηση.
Είναι η στιγμή, για όλους μας, που πέρα από τις διαφωνίες εσωκομματικού χαρακτήρα όπως το αν πρέπει ή όχι να στηθούν κάλπες για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οφείλουμε να προτάξουμε την κεντρική στρατηγική επιλογή που αφορά την χώρα. Είναι η στιγμή να μιλήσουμε δυνατά, να καταδικάσουμε την «ακινησία» και την ατολμία γιατί είναι η αιτία όλων των δεινών , όλης της τραγωδίας που σήμερα βιώνουμε. Είναι η στιγμή, να πούμε την αλήθεια για όσα έγιναν και για όσα πρόκειται να γίνουν.
Είναι η στιγμή που οι επιμέρους συλλογικότητες που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις για τον πολίτη, σε όποιο επίπεδο δράσης κι αν εκφράζονται, οφείλουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα επιχειρώντας την οργάνωσή τους σε ένα ενιαίο πολιτικό υποκείμενο εντός του ΠΑΣΟΚ, ικανό να εμπνεύσει και να συνενώσει τις ευρύτερες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις.
Αγαπητοί φίλοι είναι η ώρα να μιλήσουμε όλοι. Να σπάσουμε την σιωπή. Το κάναμε, το κάνετε, και καθημερινά το κάνουν όλο και περισσότεροι. Ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Νέοι Μεταρρυθμιστές

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…