Ο ίδιος επισήμανε ότι αναμένει ότι τουλάχιστον 500 σοροί θα ανασυρθούν από τα συντρίμμια, καθώς οι επιχειρήσεις έρευνας συνεχίζονται.
Η Σιέρα Λεόνε έχει «επείγουσα ανάγκη βοήθειας», δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της χώρας Ερνεστ Μπάι Κορόμα.
«Η κατάσταση μάς έχει ξεπεράσει», δήλωσε ταραγμένος ο αρχηγός του κράτους μπροστά στους δημοσιογράφους στη συνοικία Ρίτζεντ της Σιέρα Λεόνε που έχει πληγεί περισσότερο από την καταστροφή.
«Ολόκληρες κοινότητες έχουν αφανιστεί», δήλωσε ο πρόεδρος Κορόμα στην περιοχή όπου, έπειτα από τρεις ημέρες κατακλυσμιαίων βροχών, τεράστια κατολίσθηση έθαψε δεκάδες κατοικίες σε τόννους λάσπης.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια