Η Σία Κοσιώνη παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα, για πέμπτη μέρα, καθώς την περασμένη Πέμπτη (22/01) έφτασε εκεί με σοβαρό πρόβλημα στην αναπνοή, έχοντας προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο.
Για την εξέλιξη της υγεία της μίλησε στο Happy Day o στενός της φίλος και συνεργάτης, Γιώργος Λεμπέσης σημειώνοντας πως πηγαίνει ήδη καλύτερα.
«Έχω μιλήσει με τον Κώστα, τον σύζυγό της, από την πρώτη στιγμή για να δω πώς είναι.
Είναι σε μία κατάσταση σταθερή, καλή, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Είναι σε συνθήκη ανάρρωσης, ξεκούρασης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο.
Είναι πολύ δυνατή, σταθερή, είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και θα είναι σύντομα και πάλι στις επάλξεις, όπως λέει και η ίδια», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.
«Ήμουν μαζί της την Τετάρτη στο γραφείο της, ήταν κάπως κουρασμένη αλλά η Σία είναι πάντα πολύ δυναμική και οποιαδήποτε κούραση την κρύβει ή την αγνοεί.
Την επόμενη μέρα έμαθα από την ίδια ότι θα μείνει στο σπίτι, δεν θα βγει στο δελτίο και νομίζω ότι από το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή άρχισε να επιδεινώνεται το αναπνευστικό της και πήγε στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε στην συνέχεια.
«Οι δικοί της άνθρωποι είναι δίπλα της. Το σίγουρο είναι ότι είναι δυνατή, νιώθει πολύ ευλογημένη με όλη αυτή την αγάπη που εισπράττει.
Ωστόσο, η ψυχραιμία και η διακριτικότητα είναι απαραίτητη, υπάρχει κι ένα μικρό παιδί που πηγαίνει σχολείο και ακούει και μαθαίνει οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να ευχηθούμε καλή ανάρρωση», κατέληξε ο για την κατάσταση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Διαβάστε επίσης:
Τρίκαλα: Η ανακοίνωση της «Βιολάντα» για την πυρκαγιά – Τέσσερις εργαζόμενες νεκρές
Βιολάντα: Στο νοσοκομείο έξι εργαζόμενοι και ένας πυροσβέστης – Η ενημέρωση του Αδ. Γεωργιάδη
Κεφαλογιάννη: Παρέμβαση από τον νέο πρόεδρο του ΔΣΑ για την τροπολογία που προκάλεσε αντιδράσεις
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια