Το σχόλιο του Αντίνοου Αλμπάνη βάζει τον ομοφοβικό Καλίδη στη θέση του

Με ένα πολύ εύστοχο και δηκτικό σχόλιο ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε μέσω social media στην απαράδεκτη και ομοφοβική δήλωση του Πάνου Καλίδη. 

NewsRoom 13/09/2019 | 16:02

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν¨», ο Πάνος Καλίδης, ανέπτυξε τις παιδαγωγικές του πρακτικές και απόψεις τεκμηριώνοντας τους λόγους για τους οποίους μεγαλώνει διαφορετικά το γιο του από την κόρη του. Έτσι όπως πληροφορούμαστε από το γνήσιο δείγμα «ανδρισμού» και ματσίλας που εκπροσωπεί ο κ. Καλίδης, «με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δε θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δε θέλω καν να το σκέφτομαι.»

Αντίστοιχα, σε ερώτηση που του έγινε για την ομοφυλοφιλία, ο τραγουδιστής εξηγεί ότι είναι κάτι που το αντιμετωπίζει με την παραδοσιακή και προοδευτική αντίληψη του «μακριά από μας», όχι μόνο για τα παιδιά του αλλά για οποιονδήποτε γύρω του.

Τα παραπάνω σχολίασε μέσω Instagram, ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δε σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως το να υποστηρίζεις τις χελώνες δε σε κάνει καρέτα - καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα!».