Σχηματίζοντας «αψίδα με αντισηπτικό» υποδέχτηκαν την πρώτη πτήση στη Θεσσαλονίκη;

Με «υδάτινη αψίδα θριάμβου»  μας πληροφορεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης την πρώτη πτήση μετά την επανέναρξη υποδοχής διεθνών πτήσεων.
 

NewsRoom 15/06/2020 | 22:08

Από σήμερα το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» άνοιξαν τις πύλες τους για διεθνείς πτήσεις και μπορούν να υποδέχονται τουρίστες, έχοντας σύμφωνα πάντα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, έτοιμο και το σχέδιο προστασίας για την ασφάλεια των ταξιδιωτών.

Όπως και να ‘χει, η κυβέρνηση υποδέχθηκε με τιμές... αρχηγού κράτους την πρώτη πτήση τουριστών στην Β. Ελλάδα, δείχνοντας ότι λατρεύει τα σόου και τα επικοινωνιακά παιχνίδια.

 

Όμως όσο αφορά τα μέτρα προστασίας,  ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε  ότι ακόμα δεν είχε οριστεί ξενοδοχείο κρουσμάτων, για να μείνουν οι πιθανοί επισκέπτες με κρούσματα σε καραντίνα, στη Θεσσαλονίκη.

Όμως σύμφωνα με εύστοχο σχόλιο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Κλώσσα, πιθανόν η ρίψη νερού από τα πυροσβεστικά για να σχηματιστεί η «υδάτινη αψίδα θριάμβου», μπορεί να περιείχε αντισηπτικό. Οπότε μέχρι να βρεθεί λύση για το που θα φιλοξενούνται οι επισκέπτες με κρούσματα κορονοϊου όλα καλά…