Newsroom

Newsroom

Shakira: Σπάει ταμεία με νέο τραγούδι – Οι «μπηχτές» στον Piqué​​​​​​​ μετά το χωρισμό τους

«Μην ανησυχείς, μην ανησυχείς για τίποτα», τραγουδά το κουαρτέτο, με τη Shakira να μεταμορφώνεται αργότερα σε ένα ασημένιο εξωγήινο ον και να ακτινοβολεί και τους Black Eyed Peas να μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα πυραμίδας. «Όλα θα πάνε καλά». Οι στίχοι όλο νόημα - Δείτε το βίντεο.

288753346 592304282237330 646531097798967969 n

Μπηχτές ή και «ευθείες βολές» προς τον πρώην αγαπημένο της Gerard Piqué «βλέπουν» οι θαυμαστές της Shakira στο νέο της τραγούδι-συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta. Τίτλος του, «Μην Ανησυχείς».

Η πασίγνωστη Κολομβιανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη και με νέο τραγούδι που για κάποιους είναι απάντηση στις δυσκολίες που έζησε τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του Gerard Piqué και που ήδη «σπάει» ταμεία. 

Οι στίχοι όλο νόημα:

«Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι» λέει στο πρώτο της τραγούδι μετά τον χωρισμό της που για κάποιους είναι ένα ακόμη μήνυμα στον Ισπανό άσο των γηπέδων με τον οποίο έζησε 12 χρόνια, απέκτησε 2 παιδιά και χώρισε πρόσφατα από δική του “ατασθαλία”.

Δημοσίευμα του El Periodico είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να την απατά και ότι η ίδια έχει φύγει από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη.

«Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή, κάνω απλά αυτό που μου αρέσει, το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά, γίνομαι συνέχεια σοφότερη και συνειδητοποιώ ότι όλα θα πάνε καλά» Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Don’t you worry» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν οι αναλύσεις για τους στίχους και τους παραλληλισμούς με τη ζωή της.

Πρόκειται για μία συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta, ενώ το τραγούδι έχει ήδη εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Στο…διαγαλαξιακό βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas είναι εξωγήινοι που έρχονται ειρηνικά στον πλανήτη της Shakira, με την τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” να χαιρετάει και να επικοινωνεί μαζί τους.

«Μην ανησυχείς, μην ανησυχείς για τίποτα», τραγουδά το κουαρτέτο, με τη Shakira να μεταμορφώνεται αργότερα σε ένα ασημένιο εξωγήινο ον και να ακτινοβολεί και τους Black Eyed Peas να μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα πυραμίδας. «Όλα θα πάνε καλά ».

Ορισμένοι είχαν σχολιάσει και ένα ακόμη από τα καινούρια της τραγούδια με τίτλο «Te Felicito» που σύμφωνα με τις φήμες είχε γραφτεί για τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

«Για να σε ολοκληρώσω, έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι η αγάπη σου είναι ψεύτικη. Ήταν η τελευταία σταγόνα που έπεσε πάνω από το ποτήρι. Μη μου πεις ότι λυπάσαι. Φαίνεται ειλικρινές, αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα. Το σενάριό σου συνεχίζεται. Αυτή η παράσταση σου ταιριάζει πολύ». έλεγε η Σακίρα στο τραγούδι με τίτλο «Σε συγχαίρω».

Στην κοινή τους δήλωση η Shakira και ο Piqué ανέφεραν «Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», έγραψε στην ανακοίνωση εκπρόσωπος της ποπ σταρ.

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…